Ο Προμηθέας έτοιμος για το δικό του «ΟΧΙ» κόντρα στο Αμβούργο

Ο Προμηθέας συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με το Αμβούργο στην Πάτρα, έχοντας σαν στόχο τη νίκη και το 9 στα 9 κόντρα σε Γερμανικές ομάδες.

Προμηθέας Ο Προμηθέας ετοιμάζεται ενόψει Αμβούργου

Μια φράση ακούγεται τις τελευταίες ημέρες στα αποδυτήρια του Προμηθέα ενόψει του μεγάλου αγώνα με το Αμβούργο στην Πάτρα. Πάει πουθενά ο νους σας;
Ας το πάρει το ποτάμι: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»! Αυτό αναφέρουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά και η διοίκηση του Προμηθέα, οι οποίοι περιμένουν τη στήριξη της μπασκετικής Πάτρας στο σπουδαίο αυριανό (19:30) Ευρωπαϊκό ντέρμπι με το Αμβούργο στο «Τόφαλος».
Θ. ΣΟΥΦΛΙΑΣ: «ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ»
Μάλιστα, οι «Προμηθείς» δεν θέλουν ούτε να ακούνε για την ευνοϊκή παράδοση που έχει η ομάδα κάθε φορά που αντιμετωπίζει Γερμανικούς συλλόγους, αλλά και για το 8 στα 8 που μετράει απέναντι σε Μπαϊρόιτ, Ουλμ και Ολντενμπουργκ την τελευταία 4ετία σε Τσάμπιονς Λιγκ και Eurocup. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που μας έκανε χθες στο «Promitheas Park» στο περιθώριο του ντέρμπι Προμηθέας 2014-ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ για τη Γ΄ Εθνική, ο μάνατζερ του Προμηθέα Θανάσης Σουφλιάς: «Μπάσκετ παίζουν οι ομάδες και όχι οι παραδόσεις. Για εμάς είναι σαν να είμαστε στο 0-0 κόντρα στις Γερμανικές ομάδες. Γι΄ αυτό θέλουμε τον κόσμο της Πάτρας στο πλευρό μας».
Δ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ: «ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Κακλαμανάκη από πλευράς των παικτών του Προμηθέα. «Εγώ ήρθα φέτος στην ομάδα και δεν κοιτάζω τις παραδόσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστούμε και την παρουσία του κόσμου για να είμαστε στο τέλος οι νικητές».
Οπως καταλαβαίνετε, η Τρίτη 2 Νοεμβρίου θα είναι η ημέρα του «ΟΧΙ» του Προμηθέα, όπως ακριβώς συνέβη τέτοιες ημέρες το 1940 στη χώρα μας! Και ο κόσμος πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας του Μάκη Γιατρά, εκμεταλλευόμενος και το οικονομικό εισιτήριο του αγώνα (μόλις 10 ευρώ).
Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ
Σε ό,τι αφορά την ακτινογραφία του Αμβούργου, οι «Προμηθείς» θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τους ξένους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, Κένταλ Μακ Κάλουμ (ΗΠΑ, γκαρντ), Σεθ Χάινριχς (ΗΠΑ, φόργουορντ), Γιοέλι Τσάιλντς (ΗΠΑ, φόργουορντ), Μάρβιν Κλαρκ Τζούνιορ (ΗΠΑ, φόργουορντ), Ζίγκα Σαμάρ (Σλοβενία, φόργουορντ) και Τζέιμς Γούνταρντ (γκαρντ, ΗΠΑ), αλλά και τους γηγενείς Κριστόρ Φίλιπς (φόργουορντ) και Λούκας Μέισνερ (φόργουορντ). Προπονητής είναι ο Αυστριακός Ραούλ Κόρνερ.