Ερύμανθος: Σκληρή ανακοίνωση Κανελλόπουλου κατά Μπαρή για την ύδρευση

«Οι κάτοικοι  του Δήμου Ερυμάνθου, γνωρίζουν  ότι  η σημερινή Δημοτική  Αρχή,  πέρασε και  δεν ακούμπησε  που λέει και ο  Λαός μας» αναφέρει η ανακοίνωση Κανελλόπουλου.

Ερύμανθος

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση για το έργο ύδρευσης που ξεκινά η Περιφέρεια σε κοινότητες του Ερυμάνθου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο  Κ. Μπαρής   ενόψει   των  επικείμενων  αυτοδιοικητικών   εκλογών, επανέφερε  όπως αναμενόταν άλλωστε,  την εποχή  Μαυρογιαλούρου.

Μόλις  χθες ανακοίνωσε   την εκτέλεση, από  την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος,   του  έργου  <<ΒΕΛΤΙΩΣΗ  ΚΑΙ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΔΙΚΤΥΟΥ  ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ>>.

Ένα  έργο  που  παρέλαβε,  ως ενταγμένο  σε  πρόγραμμα, από την προηγούμενη  Δημοτική  Αρχή, πριν  τρία  χρόνια  και  ανακοίνωσε  την εκτέλεσή  του  μόλις  χθες.

Οι κάτοικοι  του Δήμου Ερυμάνθου, γνωρίζουν  ότι  η σημερινή Δημοτική  Αρχή,  πέρασε και  δεν ακούμπησε  που λέει και ο  Λαός μας. Δεν επέλυσε βασικά και στοιχειώδη προβλήματα που δυσκολεύουν αυτόν τον τόπο. Και ενώ θα μπορούσε ο Δήμος μας  να αποτελεί πρότυπο, έχει μείνει από τους τελευταίους σε ανάπτυξη.

Επί τη ευκαιρία  να  υπενθυμίσουμε στη Δημοτική Αρχή , ότι το  αεροδρόμιο δεν είναι  έργο  που να  αποτελεί πρώτη  προτεραιότητα  των  αναγκών των  κατοίκων μας. Άλλες  είναι οι ανάγκες και  είναι  γνωστές  σε  όλους  μας.

Στον κόσμο όμως αφήνουμε την κρίση για τις επόμενες εκλογές.