Αίγιο: Το Πάρκο των Χριστουγέννων επιστρέφει – ΦΩΤΟ

Ο αγαπημένος θεσμός του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου επιστρέφει για 11η χρονιά.

Πάρκο Χριστουγέννων

Ο αγαπημένος θεσμός του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου επιστρέφει για 11η χρονιά. Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν από προχθές στο Πάρκο Χριστουγέννων στο Αίγιο, ώστε να είναι όλα έτοιμα αύριο Τετάρτη που θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια για την έναρξη λειτουργίας του.

Ήδη από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, συνεργεία του δήμου, υπό την επίβλεψη του καλλιτεχνικού υπεύθυνου του Πάρκου, Αλέξη Ασημακόπουλου, έκαναν τις τελικές εγκαταστάσεις. Κι όπως αποτυπώνει ο φακός του φωτορεπόρτερ της «Π» Δημήτρη Περδίκη, όλα μοιάζουν εντυπωσιακά.

Πάρκο Χριστουγέννων Πάρκο Χριστουγέννων Πάρκο Χριστουγέννων

Το παραμύθι ζωντανεύει και ο Σκρουτζ μάς προσκαλεί στα εγκαίνια του Παραμυθένιου Πάρκου. Αυτή τη χρονιά ο ουρανός θα φωτιστεί από τα φαναράκια, που όλοι μαζί θα πετάξουμε ψηλά και η μαγεία των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει. Σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση νεολαίας Action Team.

Η έναρξη για τη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 19:00 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων με το άναμμα του εντυπωσιακού φωτισμού του Πάρκου, από τον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημ. Καλογερόπουλο. Το Πάρκο, που θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, θα κρατήσει συντροφιά στους επισκέπτες του έως και τις 8 Ιανουαρίου, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Πάρκο Χριστουγέννων Πάρκο Χριστουγέννων Πάρκο Χριστουγέννων Πάρκο Χριστουγέννων Πάρκο Χριστουγέννων Πάρκο Χριστουγέννων

(Φωτ.: ΔΗΜ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ)