Τουρνουά «Νίκος Μοίραλης»: Το ευχαριστώ της Ενωσης – Φωτογραφικό αφιέρωμα

Η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ «Νίκος Μοίραλης».

Μοίραλης Η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους στήριξαν το τουρνουά «Νίκος Μοίραλης»

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Η διοίκηση της Α.Ε. Γλαύκου-Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ευχαριστεί θερμά τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες των ομάδων του Αίολου Αγυιάς Α.Ο., του Απόλλωνα Πατρών Α.Σ. και του Α.Σ.Π. Προμηθέα, που με τη συμμετοχή, αλλά και τη συνολική παρουσία τους αυτό το διήμερο μας βοήθησαν να τιμήσουμε την μνήμη του Νίκου Μοίραλη, με την διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Εφήβων με τ’ όνομά του. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ., Βαγγέλη Λιόλιο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο, τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α.Η., Παναγιώτη Λυκούδη αλλά και όλους τους αθλητικούς παράγοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Μας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά που στα σημαντικά μάς ενώνει η κοινή μας αγάπη για τον αθλητισμό και το μπάσκετ και είμαστε μαζί. Κυρίως, όμως, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον μπασκετικό κόσμο της Πάτρας, προπονητές, αθλητές και φιλάθλους, που αγκάλιασαν με την παρουσία και το ζεστό χειροκρότημά τους το 2ο Τουρνουά Εφήβων “Νίκος Μοίραλης”, τιμώντας το παιδί με το φωτεινό χαμόγελο, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας πριν από 2.5 χρόνια και συντελώντας να διατηρήσουμε ζωντανή την μνήμη του. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους και ραντεβού στο 3ο Τουρνουά στη μνήμη του Νίκου το 2023!».

Μοίραλης Μοίραλης Μοίραλης Μοίραλης ΜοίραληςΜοίραλης

Μοίραλης Μοίραλης Μοίραλης

Μοίραλης Μοίραλης Μοίραλης