Αν τα κάνει μούσκεμα και ο Μανούχος…

Του έχουν χρεώσει ότι ήταν το αγαπημένο παιδί του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και του Ολυμπιακού και μάλιστα είχε κοπεί στις πρώτες εξετάσεις Αγγλικών που έδωσε στην UEFA

Αν τα κάνει μούσκεμα και ο Μανούχος...

Αν τα κάνει «μούσκεμα» και αυτός, τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά… Εναν «κανονικό» διαιτητή Super League 1 όρισε η ΚΕΔ στο αυριανό ντέρμπι Κηφισιά – Παναχαϊκή, που σημαίνει ότι λογικά δεν θα έχουμε ντράβαλα…
Ο Βαγγέλης Μανούχος θα διευθύνει το σημαντικό παιχνίδι με βοηθούς τους Μωυσιάδη (Γρεβενών), Παγουρτζή (Πειραιά) και 4ο τον Παπαγεωργόπουλο (Αργολίδας).
Πάμε να δούμε τι σημαίνει Μανούχος. Του έχουν προσάψει πολλά, όπως σχεδόν σε όλους τους Ελληνες διαιτητές. Είναι διεθνής (β’ κατηγορίας) και φέτος είναι ο διαιτητής που έχει «σφυρίξει» τα περισσότερα παιχνίδια στη Super League 1 (7) μετά τους Τάσο Σιδηρόπουλο και Τάσο Παπαπέτρου.
Του έχουν χρεώσει ότι ήταν το αγαπημένο παιδί του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και του Ολυμπιακού και μάλιστα είχε κοπεί στις πρώτες εξετάσεις Αγγλικών που έδωσε στην UEFA.
Τον περασμένο Απρίλιο, ο Μανούχος δώρισε την αμοιβή του από τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ στο «Ιδρυμα Γεωργία Ι. Σαμαρτζή-Πολιτεία Αγάπης». Τελευταίο παιχνίδι που «σφύριξε» το Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-3.
Το θέμα είναι τι θα κάνει αύριο στο παιχνίδι της Παναχαϊκής…

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ