Πάτρα: Ισχυρή αστυνομική δύναμη εν αναμονή της προσέλευσης Δένδια ΦΩΤΟ

Ο υπουργός θα αναφερθεί στις δοκιμασίες και τις παγκόσμιες κρίσεις και στους χειρισμούς της κυβέρνησης για να κρατηθεί η χώρα όρθια.

Πάτρα: Ισχυρή αστυνομική δύναμη εν αναμονή της προσέλευσης Δένδια ΦΩΤΟ

Μήνυµα του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες της Αχαΐας, θα µεταφερθεί στη σηµερινή πολιτική εκδήλωση κοπή πίτας, που διοργανώνει το κόµµα, στον ηµιώροφο του ξενοδοχείου «Αστήρ» (11:30 π.µ.), στην Πάτρα, µε κεντρικό οµιλητή τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Η παρουσία της ΕΛΑΣ είναι ισχυρή περιφερειακά του ξενοδοχείου «Αστήρ», εν όψει της επίσκεψης του κ.Δένδια.

Ο υπουργός θα αναφερθεί στις δοκιμασίες και τις παγκόσμιες κρίσεις και στους χειρισμούς της κυβέρνησης για να κρατηθεί η χώρα όρθια. Θα κάνει απολογισμό πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων για ανόρθωση της οικονομίας και την στήριξη των επιχειρήσεων, την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, την μείωση της ανεργίας, όπως και τις μεταρρυθμίσεις, που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, θα παρουσιάσει το κυβερνητικό έργο στην Αχαΐα, καλώντας όλους σε εγρήγορση και οργανωτική ετοιμότητα για νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο υφυπουργός Εξωτερικών Α. Κατσανιώτης και οι βουλευτές κ.κ. Τσιγκρής, Φωτήλας και Αλεξοπούλου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης, πρώην υπουργοί και βουλευτές, πολιτευτές, δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί – δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι επιστημονικών και παραγωγικών τάξεων κ.ά.

Ξεχωριστές παρουσίες θα είναι οι αντιπροσωπείες, της Αντιστασιακής Οργάνωσης ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ «ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ» και του Κοινωνικού Κέντρου Πάτρας «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ».

Πάτρα: Ισχυρή αστυνομική δύναμη εν αναμονή της προσέλευσης Δένδια ΦΩΤΟΠάτρα: Ισχυρή αστυνομική δύναμη εν αναμονή της προσέλευσης Δένδια ΦΩΤΟ Πάτρα: Ισχυρή αστυνομική δύναμη εν αναμονή της προσέλευσης Δένδια ΦΩΤΟ Πάτρα: Ισχυρή αστυνομική δύναμη εν αναμονή της προσέλευσης Δένδια ΦΩΤΟ Πάτρα: Ισχυρή αστυνομική δύναμη εν αναμονή της προσέλευσης Δένδια ΦΩΤΟ

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ