Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Γουρδούπη στις πισίνες!

Ο Γιώργος Γουρδούπης ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στις πισίνες και με νίκη της νέας του ομάδας, της ΝΕΠ, αλλά και με ένα δικό του προσωπικό γκολ! Είναι μόνον η αρχή!

Γουρδούπη Το φ.α. στο οποίο αποτυπώνεται και το τέρμα που πέτυχε ο Γιώργος Γουρδούπης
Ηταν δύσκολη, πολύ δύσκολη η περιπέτεια υγείας που πέρασε τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Γουρδούπης και πολλοί ήταν εκείνοι, μάλιστα, που έσπευσαν να προβλέψουν ακόμη και το ότι ο νεαρός πολίστας θα παράταγε το αγαπημένο του πόλο.
Τελικά χάρη στη δύναμη ψυχής του νεαρού πολίστα και τη στήριξη της οικογένειάς του και φυσικά των δικών του ανθρώπων, και το πρόβλημα υγείας ξεπεράστηκε, αλλά και ο ίδιος επέστρεψε δριμύτερος στις πισίνες και μάλιστα βρίσκοντας καινούργια στέγη σε μια νέα ζεστή «οικογένεια», αυτήν της ΝΕΠ. Εκεί όπου ο Μάκης Λυκούδης τον εμπιστεύτηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή, γνωρίζοντας και το ταλέντο του, αλλά και το πάθος του και τη δύναμη ψυχής του, αλλά και την αγάπη του για τον ναυταθλητισμό.
Η επιστροφή του Γιώργου Γουρδούπη είναι, πλέον, γεγονός και μάλιστα συνδυάστηκε και με νίκη της ΝΕΠ επί της Ηλιούπολης για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο (τα «δελφίνια» δείχνουν, πλέον, να ανακάμπτουν μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν), αλλά και με ένα γκολ το οποίο έκανε χαρούμενο και τον ίδιον και τους συμπαίκτες του, αλλά και την οικογένειά του που τον παρακολουθούσε με συγκίνηση από τις κερκίδες του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».
«Αυτό το τέρμα ήταν η πιο ευχάριστη στιγμή της νίκης μας!», μας έλεγαν όλοι στη ΝΕΠ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.
«Ο Γιώργος μας, κάνει μεγάλο αγώνα και είναι άξιος για τη δύναμη της ψυχής του. Ο Θεός του το ανταποδίδει. Είχε στεναχωρηθεί πολύ που μετά από κάποια πράγματα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά! Δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό!», σχολίαζαν τα μέλη της οικογένειάς του.
Welocome back Γιώργο και συνέχισε έτσι! Είναι μόνον η αρχή!
Γουρδούπη