Σύσκεψη Χρυσοχοΐδη για το οργανωμένο έγκλημα

Στο επίκεντρο της σύσκεψης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ήταν το οργανωμένο έγκλημα και η μαφία, προκειμένου να προβούν σε συντονισμένες ενέργειες σε συντονισμένες ενέργειες για να αντιμετωπιστεί η «greek mafia».

Tην ίδια ώρα αυξημένοι είναι οι αστυνομικοί έλεγχοι σε νυχτερινά καταστήματα. Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ οι Αρχές «χαρτογραφούν» τα πρόσωπα που εργάζονται στα καταστήματα και τους ρόλους τους. Όσον αφορά τη δολοφονία του 39χρονου πυγμάχου στη Βάρη, η νεκροτομή έδειξε ότι 10 από τις 14 σφαίρες του πολεμικού καλάσνικοφ έπληξαν το σώμα και το κεφάλι του θύματος.

Ανησυχία προκάλεσε και το συμβάν στην οδό Κουμουνδούρου, στον Αλιμο, το οποίο σημειώθηκε στις 06.00 το πρωί, όταν άγνωστοι γάζωσαν πολυκατοικία, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.