Στην Πάτρα στις 12 Μαΐου ο Νίκος Ανδρουλάκης

Αρκετές ειδήσεις «έκρυβε» η χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας σχετικά με την περιοδεία Ανδρουλάκη στην Πάτρα, το εκλογικό κέντρο, τις περιοδείες αλλά και τον Γ. Παπανδρέου.

Πάτρα

Με διευρυμένη σύνθεση και πολλές ειδήσεις συνεδρίασε χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στην Τριών Ναυάρχων η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας.
Στα θέματα που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες βρίσκονταν η επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Πάτρα, το εκλογικό κέντρο και ο συντονισμός των δράσεων μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Οσον αφορά στην περιοδεία Ανδρουλάκη στην Αχαΐα αλλά και τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα με την πολιτική ομιλία, τελικά αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου και όχι το Σάββατο, καθώς το Σάββατο θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου συναυλία γνωστού καλλιτέχνη. Ετσι, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να γίνει την Παρασκευή η προεκλογική ομιλία στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στο ύψος της Μαιζώνος.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν επενδύσει πολλά στη συγκεκριμένη εκδήλωση, αφού πιστεύουν ότι ο παλμός που θα έχει θα στείλει μήνυμα σε όλη τη χώρα και θα σημάνει τη μεγάλη επικοινωνιακή «επίθεση» του κόμματος στην τελική ευθεία για την κάλπη.

Πάτρα

Με διευρυμένη σύνθεση συνεδρίαση η Νομαρχιακή

«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΕΚΛΟΓΙΚΟ

Παράλληλα, χθες «κλείδωσε» και το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, πάντα με βάση τα οικονομικά δεδομένα της παράταξης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες, το εκλογικό κέντρο θα στεγαστεί στο Μέγαρο Πραπόπουλου εντός της στοάς και για να γίνεται διακριτό στον κόσμο, θα τοποθετηθούν μπάνερ και αφίσες.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ «ΠΑΡΩΝ»

Επίσης, έγινε γνωστό ότι από αυτή την Τρίτη 2 Μαΐου, θα έχει καθημερινή παρουσία στην Αχαΐα ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα συμμετέχει σε μια σειρά περιοδειών σε όλο τον Νομό. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές αλλά και μέλη της Νομαρχιακής επικυρώθηκε χθες και θα ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα.

Τέλος, σήμερα, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί στην Κάτω Αχαΐα. Στις 10 το πρωί έχουν δοθεί ως σημείο συνάντησης οι οδοί Αθηνάς και Φιλοποίμενος για να πραγματοποιηθεί περιοδεία στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της περιοχής, όπου θα μοιραστεί φυλλάδιο με τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους πλειστηριασμούς και την υγεία. Ενώ, στις 11 θα γίνει συνάντηση στο κατάστημα Μαχάτας για πολιτική συζήτηση ενόψει των εκλογών.