Χαμός για μια θέση στην ταινία «The Return» – Κάστινγκ στην Ηλεία με…  προϋποθέσεις

Κάστινγκ στην Ηλεία για βοηθητικούς ηθοποιούς για μια θέση στην ταινία «The Return»

ταινία
Στα «σκαριά» βρίσκεται η νέα ταινία «The Return» σε σκηνοθεσία του Ιταλού σκηνοθέτη Ουμπέρτο Παζολίνι με τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν στην Ηλεία και στο κάστρο Χλεμούτσι, στις 18 Μαΐου και να διαρκέσουν έως τις 5 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η προετοιμασία του αρχαιολογικού χώρου θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από 18 έως και 29 Μαΐου, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα από 30 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου.

Τις τελευταίες ώρες δε, αίσθηση προκαλεί η αναζήτηση βοηθητικών ηθοποιών για τη θρυλική οσκαρική ταινία στην Ηλεία και στις γύρω περιοχές που όμως θα πρέπει να πληρούν κάποιες… προϋποθέσεις όπως: Να είναι ενήλικες, να διαθέτουν διαχρονικό look και να μην έχουν μοντέρνα κουρέματα ή τατουάζ… και φυσικά θα πρέπει να στείλουν και φωτογραφίες τους στο email που αναγράφεται στη σχετική αφίσα.

Πάντως, οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο αριθμός των υποψηφίων κομπάρσων είναι ήδη μεγάλος, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτίθενται με δικά τους έξοδα να μεταβούν από την Αχαΐα, τα Καλάβρυτα και την Τρίπολη για ένα πέρασμα στην ταινία.