Βρέθηκε ντοπέ και αποκλείστηκε!
Η Γελιστράτοβα επρόκειτο να λάβει μέρος στον ατομικό αγώνα των Ολυμπιακών Αγώνων και έχει τεθεί προσωρινά σε αναστολή και δεν θα αγωνιστεί
Θετική σε χρήση ερυθροποιητίνης (EPO) βρέθηκε η Ουκρανή πρωταθλήτρια του τριάθλου, Γιούλια Γελιστράτοβα και αποκλείσθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Ο έλεγχος στην 33χρονη πρωταθλήτρια έγινε στο πλαίσιο αγώνα που διεξήχθη στην πόλη Ντνίπρο της πατρίδας της και ήταν ενταγμένος στις σειρές του παγκοσμίου κυπέλλου.
«Η Διεθνής Ομοσπονδία Τριάθλου (ΙΤΑ), ενημερώθηκε για την υπόθεση στις 24 Ιουλίου από το εργαστήριο της Βαρσοβίας, διαπιστευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ (WADA)», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ITA.
Η Γελιστράτοβα, η οποία επρόκειτο να λάβει μέρος στον ατομικό αγώνα των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθεί αύριο (27/7), έχει τεθεί προσωρινά σε αναστολή και δεν θα αγωνισθεί, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ανάλυση του δείγματος Β` και να προσβάλει την προσωρινή αναστολή της ενώπιον του Δικαστηρίου Διαιτησίας για τον Αθλητισμό (CAS).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Nέα λειτουργία στο iPhone με το iOS 27.2 τα κάνει άχρηστα για τους κλέφτες
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το KinoFest 2026 ΦΩΤΟ
Μην πετάξεις ποτέ ξανά το μπλε κουτάκι της Nivea: Δες τι μπορείς να φτιάξεις!
Το MacBook Neo έδειξε τον δρόμο μήπως έρχεται ένα φθηνό Mac Neo
Αρχαία Ολυμπία: Με επιτυχία ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross ΦΩΤΟ
