Εβρεξε τρίποντα στο Αγρίνιο με το τουρνουά του «GNC 3on3» – Φωτογραφίες/βίντεο

Εβρεξε τρίποντα στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο, με το τουρνουά μπάσκετ του «GNC 3on3» να γνωρίζει τεράστια οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

 

«GNC 3on3» Πολλά χαμόγελα στο τουρνουά «GNC 3on3» στο Αγρίνιο

Μια μπασκετική μαγεία, με τη συμμετοχή πάνω από 100 ομάδων και με περίπου 500 άτομα να τα δίνουν όλα μέσα στο παρκέ, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο του Αγρινίου. Ο λόγος για τους αγώνες του «GNC 3on3», που πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου και υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Να σημειωθεί ότι ο άστατος καιρός μετέφερε το τουρνουά μπάσκετ 3×3 από την πλατεία Δημοκρατίας, που είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Κούσης», με τη διοργάνωση να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο ως προς τις συμμετοχές των ομάδων σε κάθε κατηγορία!

«GNC 3on3»   «GNC 3on3»

«Ηταν μια διοργάνωση-γιορτή!», όπως ανέφεραν από κοινού ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης και ο γνωστός πατρινός προπονητής μπάσκετ και υπεύθυνος της εταιρείας GNC 3on3, Μάκης Γιατράς. Αυτή, μάλιστα, ήταν η τρίτη χρονιά που γίνεται η διοργάνωση αυτή και το ενθαρρυντικό είναι πως κάθε χρόνο καταγράφεται όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο!

Οι κατηγορίες της διοργάνωσης αφορούσαν άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10, 12, 14, 16 και 18 ετών, όπως επίσης και άλλους φίλους του μπάσκετ μέχρι 30 ετών, αλλά και άνω των 35 ετών, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η διοργάνωση είναι στο πλαίσιο των αγώνων FIBA 3×3, φέροντας τις προδιαγραφές που υπάρχουν διεθνώς.

Μετά το Αγρίνιο, σειρά παίρνουν το Αίγιο, ο Πύργος και η Κουρούτα, ενώ οι τελικοί θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στην Πάτρα.

«GNC 3on3» «GNC 3on3» «GNC 3on3» «GNC 3on3» «GNC 3on3» «GNC 3on3» «GNC 3on3» «GNC 3on3» «GNC 3on3» «GNC 3on3»«GNC 3on3» «GNC 3on3»«GNC 3on3» «GNC 3on3»«GNC 3on3»