Πώς θα σας φαινόταν ο Δίπλαρος στον Προμηθέα; Παίζει και ο Παπαδάκης

Λέτε να ξαναδούμε στην Πάτρα τον Νίκο Δίπλαρο; Το όνομά του παίζει πολύ έντονα για τον Προμηθέα (όπως και του Κώστα Παπαδάκη) και απομένει να δούμε αν οι φήμες ευσταθούν!

Προμηθέα Τα σενάρια για Νίκο Δίπλαρο στον Προμηθέα δίνουν και παίρνουν

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε και πάλι στην Πάτρα τον Νίκο Δίπλαρο; Αυτήν τη φορά όχι για λογαριασμό του Απόλλωνα, αλλά για τον Προμηθέα, με τον νεαρό διεθνή πλέι-μέικερ να λέγεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η περίπτωση Δίπλαρου, βλέπετε, παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα, καθώς πέραν της εντοπιότητας του παίκτη, αλλά και της μεγάλης εμπειρίας που έχει αποκτήσει, πλέον, μετά τις θητείες του στον Παναθηναϊκό, καθώς και στο εξωτερικό (Λόβτσεν, Μπατούμι, Μπάλκαν Μπότεβγκραν), ο 26χρονος άσος γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τη φιλοσοφία του από την εποχή που συνεργάστηκαν στις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες, φέρνοντας μεγάλες διεθνείς επιτυχίες στο ελληνικό μπάσκετ.
Εκτός, όμως, από την περίπτωση του Νίκου Δίπλαρου για τον Προμηθέα παίζει έντονα και το όνομα ενός ακόμη ανερχόμενου περιφερειακού παίκτη, ο οποίος διαθέτει και οργανωτικές και εκτελεστικές ικανότητες, εκείνη του Κωνσταντίνου Παπαδάκη, ο οποίος έπαιζε στην ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή, Κολοσσό και Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος άσος έχει ύψος 1.91μ. και είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες.
Τέλος, συνεχίζουν να κυκλοφορούν τα σενάρια και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γιώργο Τανούλη, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει το επόμενο διάστημα. Για την περίπτωση Τανούλη θα «πουν πολλά οι εξελίξεις στις υποθέσεις Βεζένκοφ και Σλούκα, με τους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν να διατηρήσουν το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν.