Έβρος: Χειροπέδες σε 33χρονο αλλοδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 57χρονο
Ένας 33χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες το απόγευμα (07.07.23) στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.
Ειδικότερα, ο 33χρονος πήγε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στα σύνορα, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα και κατά την αναμονή για τον απαραίτητο έλεγχο διαπληκτίστηκε με 57χρονο ημεδαπό – οδηγό άλλου Ι.Χ.
Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, ο δράστης παρέσυρε με το όχημά του τον 57χρονο, που είχε εξέλθει από το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.
Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
H Meta στρατολογεί με το αζημιώτο influencers σε δώδεκα χώρες
Λευτέρης Ελευθερίου: Είμαι σε σχέση, το δηλώνω, κρατάω τα πάντα σε χαμηλούς τόνους
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Το Googlebook έρχεται νωρίτερα και η Google χτυπά τα Windows laptops
Εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου και εορτασμός της Παναγίας στη Νάσια Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
GTA 6: Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, οι χάκερ πρόλαβαν τη Rockstar
