Καθηλώνει το «mermaid» φόρεμα της Νταϊάνα – ΦΩΤΟ

Το συγκεκριμένο επίσημο φόρεμα σχεδιάστηκε από την Catherine Walker που η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε εμπιστευθεί πολλές φορές σε επίσημες εμφανίσεις της.

φόρεμα

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το εμβληματικό φόρεμα, που μάγεψε τους απανταχού fashionistas, 37 χρόνια αφότου το φόρεσε

Η πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα χάρισε στο κοινό αμέτρητα fashion looks που κεντρίζουν μέχρι και σήμερα το ενδιαφέρον των θαυμαστών της.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα το εμβληματικό της «mermaid» φόρεμα, που μάγεψε τους απανταχού fashionistas, 37 χρόνια αφότου το φόρεσε.

Το συγκεκριμένο επίσημο φόρεμα σχεδιάστηκε από την Catherine Walker -μία σχεδιάστρια που η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε εμπιστευθεί πολλές φορές σε επίσημες εμφανίσεις της– είναι διακοσμημένο με αστραφτερές μπλε παγιέτες και διαθέτει περίτεχνους ώμους που κολακεύουν το επάνω μέρος του σώματος.

φόρεμα

Μαθαίνουμε δε, πως το ενδιαφέρον για το μαγευτικό φόρεμα έχει εκτοξευθεί ξανά χάρη σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό @historicroyalpalaces στο Instagram, όπου ο επιμελητής Matthew Storey εξέτασε τρία φορέματα της Νταϊάνα που φυλάσσονταν στη συλλογή Royal Ceremonial Dress.