Μαγεία 3on3 στην Κουρούτα κι ακολουθεί το Αίγιο – Φωτογραφίες/βίντεο

Απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το τουρνουά 3on3 που διοργανώθηκε στην Κουρούτα από την ομάδα του GNC3on3. Η συνέχεια θα δοθεί στο Αίγιο στο τέλος Αυγούστου!

3on3 Χαμόγελα μετά το πέρας του τουρνουά 3on3 στην Κουρούτα

Ολοκληρώθηκε με τεράστια οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ένα ακόμη τουρνουά GNC 3on3, αυτήν τη φορά στη μαγική παραλία της Κουρούτας. Το θέαμα ήταν απίστευτο κι όσοι βρέθηκαν στην πανέμορφη Κουρούτα βίωσαν μια πολύ εντυπωσιακή εμπειρία. Το τουρνουά διοργάνωσε η GNC 3on3, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ηλιδας, ενώ οι αγώνες τελούσαν υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Συνολικά 80 ομάδες από μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ συμμετείχαν, δίνοντας στη διοργάνωση τον χαρακτήρα γιορτής!

Ο «καμβάς» ήταν ιδανικός. Ήλιος, θάλασσα και… 3×3 courts. Όλα όσα θα ήθελε, κάθε μικρός και μεγάλος φίλος του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα ήταν εκεί. 300 αθλητές, 80 ομάδες, 5 ηλικιακές κατηγορίες και χιλιάδες φίλοι του 3×3, κατέκλυσαν για δύο ημέρες την Πλατεία της Κουρούτας και γεύτηκαν τη χαρά και τα οφέλη του αθλητισμού, πιστοί στο μήνυμα του GNC 3on3: «Ο αθλητισμός ενώνει!».

Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, μεταξύ 100 -περίπου- συμμετεχόντων αθλητών, αναδείχθηκε ο Γιάννης Ράλλης, παίκτης του Κοροίβου Αμαλιάδας.  Στη διοργάνωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καθώς και ο βετεράνος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και του Πανελληνίου, Σαράντης Παπαχριστόπουλος.  Τις απονομές στις νικήτριες ομάδες πραγματοποίησαν οι: ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ήλιδας, Ευγένιος Αστερής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, του Δήμου Ήλιδας, Βαγγέλης Χριστοφόρου και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμαλιάδας, Δημήτρης Αδαμόπουλος.  Καθόλη τη διάρκεια του event ο Ερυθρός Σταυρός ήταν εκεί, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του GNC 3on3. Φυσικά οι Μάκης Γιατράς, Γιάννης Δίπλαρος και οι συνεργάτες τους δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία του τουρνουά.

Σειρά, πλέον, παίρνει το Αίγιο σε ένα μπασκετικό τριήμερο, το διάστημα 25-27 Αυγούστου, στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.

3on3 3on3 3on3 3on3 3on33on3 3on3