Φουλάρει ο Προμηθέας και περιμένει τις τελευταίες ενισχύσεις – Φωτογραφίες

Ο Προμηθέας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του, με την ομάδα να ανεβάζει καθημερινά στροφές με προπονήσεις και ασκήσεις φυσκής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στο «Promitheas Park».

Προμηθέας Ο Προμηθέας φουλάρει την προετοιμασία του (στη φωτογραφία οδηγίες από τον Ηλία Παπαθεοδώρου προς τους παίκτες του)

Ο Προμηθέας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του στο «Promitheas Park», με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να ανεβάζει κάθε ημέρα στροφές. Στις προπονήσεις μετέχουν όλοι οι παίκτες, εκτός των διεθνών Αρτουρς Κούρουκς και Χαϊμέ Εχενίκε, ενώ είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί κι επίσημα ο Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος έπιασε κι αυτός δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Παράλληλα, τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια για την φιλική αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό στις 7 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθευτούν οποιαδήποτε στιγμή τα εισιτήριά τους είτε ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα της Ticketmaster είτε δια ζώσης τις καθημερινές 10:00-18:00 από το «Promitheas Park». Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ, ενώ υπάρχει περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτηρίων στα 7 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, ανέργους και ΑΜΕΑ.

Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας