Προμηθέας: Η τελευταία προπόνηση πριν τον Απόλλωνα – Μπήκε ο Εχενίκε – Φωτογραφίες

Ο Προμηθέας φουλάρει την προετοιμασία του με πρώτο φιλικό παιχνίδι αύριο με τον Απόλλωνα, έχοντας, πλέον, και τον Χάιμε Εχενίκε στις τάξεις του.

Προμηθέας Ο Προμηθέας είναι έτοιμος για το φιλικό με τον Απόλλωνα
Η προετοιμασία του Προμηθέα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και με την παρουσία και του Χάιμε Εχενίκε, ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά της Λατινικής Αμερικής. Συγκεκριμένα, ο Εχενίκε είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ στην ήττα της Κολομβίας από την Ουρουγουάη με σκορ 80-65, 20 πόντους και 8 ριμπάουντ στη νίκη επί των Παρθένων Νήσων με 97-74, ενώ έμεινε στους 6 πόντους, μαζεύοντας παράλληλα και 7 ριμπάουντ, αλλά και έχοντας και 7 λάθη στην ήττα από τη Χιλή με 77-65.
Πλέον, η μοναδική απουσία σε σχέση με τους ξένους παίκτες του Προμηθέα είναι εκείνη του Αρτουρς Κούρουκς, ο οποίος αγωνίζεται στο Μουντομπάσκετ με την φανέλα της Εθνικής Λετονίας, ενώ αναμένεται στην Πάτρα ο Τζαμάλ Τζόουνς.
Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Προμηθέα στο «Πromitheas Park» πριν από το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα.
Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας ΠρομηθέαςΠρομηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας Προμηθέας