Προμηθέας: Το γ΄ ημίχρονο με Απόλλωνα και… τώρα Ολυμπιακός

Ο Προμηθέας έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο τεστ με τον Απόλλωνα στην Περιβόλα και, πλέον, ετοιμάζεται για τα φιλικά με τον Ολυμπιακό σε «Τόφαλος» και ΣΕΦ.

Προμηθέας Ο Προμηθέας μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα βλέπει Ολυμπιακό

Ο Προμηθέας νίκησε τον Απόλλωνα στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι. «Ε και; Φιλικό ήταν! Προχωράμε!». Αυτό ήταν το σχόλιο που έκαναν στην «Π» οι άνθρωποι του Προμηθέα, θέλοντας να δείξουν προφανώς ότι το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα ξεμούδιασμα από τη σκληρή προετοιμασία, δεν έχει καμία, μα καμία απολύτως σημασία. Αλλωστε, οι δυο ομάδες θα ξαναπαίξουν κι άλλες φορές μέσα στη σεζόν, οπότε τέτοιου είδους παιχνίδια μόνο καλό κάνουν.
Στον Προμηθέα, βέβαια, όσο και να θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους εντόπισαν αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας τους και σημειώστε, μάλιστα, ότι οι «Προμηθείς» αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Χάντερ Χέιλ, τον Τζαμάλ Τζόουνς (αναμένεται στην Πάτρα την Παρασκευή) και τον Αρτουρς Κούρουκς (η Λετονία συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Μουντομπάσκετ, με τον διεθνή γκαρντ να έχει 12 πόντους με 4 στα 4 τρίποντα στη χθεσινή 100άρα επί της Βραζιλίας). Ο Αντονι Κάουαν ήταν αρκετά ορεξάτος και επιβεβαίωσε ότι θα αποτελέσει και φέτος τον ηγέτη του Προμηθέα, ενώ καλά στοιχεία άφησαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Ελληνες και ξένοι, κυρίως ο Χάιμε Εχενίκε. Φυσικά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε αν ρωτήσει κανείς τον Ηλία Παπαθεοδώρου για τις εντυπώσεις του από τον Προμηθέα, η απάντηση που θα λάβει είναι ξεκάθαρη: «Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά». Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, όμως πρόκειται για την πάσα αλήθεια, καθώς ο φετινός Προμηθέας είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα. Στα αξιοσημείωτα από το προχθεσινό φιλικό και το ότι δόθηκε πολύς χρόνος συμμετοχής στα νέα παιδιά της ομάδας, όμως υπήρξαν και αρνητικά (τραυματισμοί Νίκου Πλώτα και Νάσου Μπαζίνα).
Τι ακολουθεί τώρα για τον Προμηθέα; Τα δυο φιλικά αυτής της εβδομάδας με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο «Τόφαλος» (εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω Ticketmaster ή καθημερινά 10:00-18:00 από το «Promitheas Park») και την Κυριακή στο ΣΕΦ.