Ολα όσα είδαμε στη Media & Fan΄s Day του Προμηθέα – Φωτογραφίες

Ευχές για τη νέα σεζόν, οικογενειακό κλίμα και μπασκετικά πειράγματα περιελάμβανε η σημερινή Media & Fan΄s Day του Προμηθέα στο «Τόφαλος».

Προμηθέα Χαμόγελα για τους παίκτες του Προμηθέα και τον πρόεδρο της ΚΑΕ Χρήστο Μήλα

Πανέτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο δηλώνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Προμηθέα. Ολα αυτά στη σημερινή Media & Fan΄s Day που διοργάνωσε η πατρινή ομάδα στο «Τόφαλος», παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου, φίλων του μπάσκετ και των μικρών άσων της ακαδημίας μπάσκετ του ABC, που συνεργάζεται με τους «Προμηθείς» (είναι χαρακτηριστικό ότι οι μικροί άσοι της ABC φωτογραφήθηκαν με τους «Προμηθείς» και πήραν αυτόγραφα από τα ινδάλματά τους). Το «παρών» έδωσαν όλοι οι παίκτες, εκτός του Τζαμέλ Τζόουνς, ο οποίος απουσιάζει εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος. Επίσης εκτός προπόνησης έμειναν οι Λάγιος και Βασιλείου εξαιτίας τραυματισμών.

Προμηθέα

Το κλίμα στις τάξεις του Προμηθέα είναι οικογενειακό και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ομάδα, οι παίκτες δείχνουν να έχουν έρθει κοντά και να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

«Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς θα δώσουμε πολλά και σημαντικά φιλικά παιχνίδια», δήλωσε στο pelop.gr ο κόουτς του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου. «Το ότι θα φύγουμε και εκτός Πάτρας θα μας βοηθήσει και από πλευράς ομοιογένειας, αλλά και για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι. Στην ομάδα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και γίνεται σοβαρή προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Δίνουν το 100% σε κάθε προπόνηση», πρόσθεσε ο έμπειρος κόουτς.

Οπως έγινε γνωστό, αρχηγός του Προμηθέα θα είναι ο Αντονι Κάουαν, ο οποίος δήλωσε πανέτοιμος για μια ακόμη καλύτερη σεζόν σε σχέση με πέρσι.

Ο Προμηθέας θα αναχωρήσει την Κυριακή για το Ισραήλ, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα «Μαυροσκούφεια» στη Θεσσαλονίκη.

Στα επόμενα φύλλα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» θα υπάρχουν συνεντεύξεις των παικτών του Προμηθέα.

Προμηθέα

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τον Κώστα Λαμπρόπουλο

Προμηθέα

Αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά της ABC

Προμηθέα

Ντεσόν Στίβενς, Κρις Κόφεϊ, Χάιμε Εχενίκε και Χάντερ Χέιλ

Προμηθέα

Μια ομάδα, μια οικογένεια!

Προμηθέα

Αντονι Κάουαν και Χάντερ Χέιλ

Προμηθέα

Κώστας Λαμπρόπουλος και Λίνος Χρυσικόπουλος

Προμηθέα

Ετοιμοι και αποφασισμένοι για όλα

Προμηθέα

Ο Αρτουρς Κούρουκς φωτογραφίζεται

Προμηθέα

Ο Αντονι Κάουαν ανακρίνεται από τον Τύπο

Προμηθέα

Κώστας Λαμπρόπουλος, Χρήστος Μήλας και Ηλίας Παπαθεοδώρου

Προμηθέα

Ο Αντώνης Κόνιαρης σε ώρα συνέντευξης

Προμηθέα

Κώστας Ντούβας, Δημήτρης Μενουδάκος, Νίκος Αρβανίτης, Χρήστος Μήλας, Ηλίας Παπαθεοδώρου και Θανάσης Σουφλιάς