Μέρκελ: Καμία παράταση της προθεσμίας για την αποχώρηση από το Αφγανιστάν
Διεξάγονται εντατικές συζητήσεις σχετικά με το εάν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα αεροδρόμιο που θα λειτουργεί από μη στρατιωτικό προσωπικό μετά τις 31 Αυγούστου.
Οι συνομιλίες μεταξύ των ηγετών της G7 για το Αφγανιστάν δεν οδήγησαν σε μια παράταση της προθεσμίας της 31ης Αυγούστου για την αποχώρηση από το Αφγανιστάν, δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.
«Η διάσκεψη δεν κατέληξε σε νέες ημερομηνίες (για τη λήξη της αποστολής εκκένωσης)», δήλωσε η Μέρκελ σε δημοσιογράφους μετά τη βιντεοδιάσκεψη των ηγετών της G7.
Πρόσθεσε ότι διεξάγονται εντατικές συζητήσεις σχετικά με το εάν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα αεροδρόμιο που θα λειτουργεί από μη στρατιωτικό προσωπικό μετά την προθεσμία αυτή, και ότι η Γερμανία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με γειτονικές χώρες του Αφγανιστάν, όπως το Πακιστάν και το Ιράν, για να βοηθήσει πρόσφυγες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Τα παιδιά πήγαν στην «Δρακότρυπα» στο Βραχνί Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μπήκα επίσημα στην εμμηνόπαυση
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
