ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πάτρα: Συνελήφθη καπετάνιος, στο τιμόνι του πλοίου …συνταξιούχος ναυτικός!
Ο 44χρονος καπετάνιος συνελήφθη χθες Τετάρτη 15/11/2023, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.
Στη σύλληψη 44χρονου καπετάνιου φέρι μποτ που εκτελεί δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου προχώρησαν χθες Τετάρτη 15/11/2023, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχειου Πατρών.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, διαπιστώθηκε πως ο καπετάνιος αν και βρισκόταν στη γέφυρα του πλοίου είχε «παραχωρήσει» τη θέση του σε συνταξιούχο ναυτικό, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται πως δεν το «είχε» με τους ελιγμούς που απαιτούνταν κατά τον απόπλου και κατάπλου από τις προβλήτες του πορθμείου.
Πηγές του pelop.gr ανέφεραν πως αυτή η ιδιότυπη συνεργασία γινόταν για αρκετό χρονικό διάστημα.
Ο 44χρονος καπετάνιος συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης ανάθεσης διοίκησης πλοίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Ευαγγελία Μουμούρη για ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Έδωσα κι εγώ χρήματα
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
Το ZERO PARADES: Director’s Cut κυκλοφορεί σήμερα σε PS5, Xbox και Switch 2
