Αρης-Προμηθέας: Αναμέτρηση με 5+1 κίνητρα

Ο Προμηθέας συνεχίζει την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αρη στο «Nick Galis Hall» στο οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια που παίζει στη Basket League.

Προμηθέας Ο Προμηθέας ετοιμάζεται για τη μάχη με τον Αρη

Εχει πολλές, πάρα πολλές ιδιαιτερότητες το παιχνίδι του Προμηθέα με τον Αρη στο «Nick Galis Hall», στο οποίο το πατρινό συγκρότημα, σε αντίθεση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα πάει ξεκούραστο από τα παιχνίδια της Ευρώπης.
Βλέπετε, οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν χθες με την Ουλμ (ηττήθηκαν 99-88 στην παράταση), ενώ οι «Προμηθείς» είχαν ρεπό αυτήν την εβδομάδα από το BCL. Ποιες είναι, όμως, οι ιδιαιτερότητες του προσεχούς αγώνα, τον οποίον θα παρακολουθήσουμε από την ΕΡΤ-3;
Ιδιαιτερότητα πρώτη: Ο προπονητής του Αρη! Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν το πρώτο όνομα που έπαιξε για τον Προμηθέα με τη λήξη της περσινής σεζόν, όταν έγινε γνωστό ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο Καστρίτης έχει δεσμούς με την περιοχή μας, καθώς και μπάσκετ έπαιξε σε πολλές ομάδες και σε κάμποσους πάγκους κάθισε στα πρώτα του βήματα ως τεχνικός.
Ιδιαιτερότητα δεύτερη: Ο Αρης έχει στις τάξεις του έναν πρώην παίκτη του Προμηθέα, τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος έζησε μια γεμάτη διετία στην Πάτρα, στην οποία παραλίγο να επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι.
Ιδιαιτερότητα τρίτη: Ο Αντονι Κάουαν. Ο Αμερικανός γκαρντ έγινε γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Αρη, από τον οποίον τον έκλεψε ο Προμηθέας. Για να δούμε πως θα αντιδράσει ο «Αντώνης» στο «come back» του στον βορρά.
Ιδιαιτερότητα τέταρτη και πέμπτη: Μποχωρίδης και Σλαφτσάκης. Ο μεν πρώτος «έπαιξε» το καλοκαίρι για τον Προμηθέα, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε τελικά, ενώ ο δεύτερος ξέρει καλά την Πάτρα από τη θητεία του στον Απόλλωνα.
Και τέλος, ο Προμηθέας δεν έχει κερδίσει ποτέ, μα ποτέ στο «Nick Galis Hall» από το 2016 που πρωτοέπαιξε στη Basket League μέχρι σήμερα! Λέτε να ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι; Η απάντηση θα δοθεί σε μερικά 24ωρα.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι χθες δεν έγινε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ και τον Προμηθέα 2014 για την 5η αγωνιστική της National League 2 (πρώην Γ΄ Εθνική μπάσκετ) λόγω προβλήματος στο κλειστό γυμναστήριο Κρύα Ιτεών.