Το χαμόγελο του «Δον Λουίς» μετά το τεστ με Ηρακλή

Ο Λουίς Κασιμίρο μίλησε για όλους και για όλα αμέσως μετά τη νίκη του Προμηθέα επί του Ηρακλή στο φιλικό παιχνίδι στο «Τόφαλος».

Κασιμίρο Ο Λουίς Κασιμίρο ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Προμηθέα

Πετύχαμε τον Λουίς Κασιμίρο στα αποδυτήρια του «Τόφαλος» αμέσως μετά τη νίκη του Προμηθέα επί του Ηρακλή στο φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας (103-85 το τελικό σκορ για το πατρινό συγκρότημα). Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, όμως θέλησε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους (και πολύ σωστά έκανε).

«Τα φιλικά παιχνίδια είναι μέρος της προετοιμασίας, είναι σημαντικό να δείχνουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό δείξαμε και στo τεστ με τον Ηρακλή», μας είπε ο Ισπανός κόουτς. «Ημασταν πιο γρήγοροι, πιο aggressive, παίξαμε καλύτερη άμυνα  και κάναμε περισσότερες πάσες  σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι. Βέβαια, μας λείπει ακόμη η διάρκεια στην απόδοσή μας, όμως ακόμη έχουμε χρόνο μπροστά μας», πρόσθεσε ο «Δον Λουίς».

Σε ερώτηση για την κλήρωση της Basket League, αλλά και για το «Super Cup» (ο Προμηθέας θα παίξει στον ημιτελικό με την ΑΕΚ), ο Λουίς Κασιμίρο δήλωσε τα εξής: «Η κάθε κλήρωση είναι καλή ή άσχημη ανάλογα με το αν κερδίζεις. Αν κερδίζουμε θα είναι καλή, αν χάνουμε δεν θα είναι καλή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά και πως τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα παίξουμε  εκτός έδρας με το Περιστέρι, μετά με τον ΠΑΟΚ και επίσης εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε φυσικά για το καλύτερο. Σε ό,τι αφορά το «Super Cup», είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ για το πρώτο επίσημο τουρνουά. Φυσικά θέλω να τα πάμε πολύ καλά και να κερδίσουμε την ΑΕΚ».

Σε ερώτηση για τον Τζεράι Γκραντ που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή λόγω τραυματισμού, ο Λουίς Κασιμίρο δήλωσε τα εξής: «Ο Τζεράι έχει ένα τραυματισμό από το φιλικό παιχνίδι με Ιωνικό, θα δούμε πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος. Είναι παίκτης που είναι μαχητής, έχει καρδιά και το παλεύει και μόνος του για να γυρίσει πιο νωρίς, αλλά θα δούμε αν θα παίξει στο τουρνουά στην Καρδίτσα».