Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο σπουδαίος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης

Το πρόβλημα υγείας του.

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο σπουδαίος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης

Σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ νοσοκομείου νοσηλεύεται ο μεγάλος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης. Ο πολυβραβευμένος δημιουργός, ο οποίος είναι νεφροπαθής, προσβλήθηκε από κορονοϊό, όπως επιβεβαίωσε η σύζυγός του.

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου νοσηλεύεται ο σπουδαίος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, η κατάσταση της υγείας του 83χρονου δημιουργού είναι κρίσιμη, καθώς ζει με ένα νεφρό και παράλληλα προσβλήθηκε από κορονοϊό.

«Θέλω να σας πω ότι η υγεία του είναι βεβαρημένη, προσβλήθηκε από κορονοϊό ο κ. Βούλγαρης, οδεύει στο 83ο έτος της ηλικίας του και έχει υποκείμενα νοσήματα. Ζει με ένα νεφρό ο άνθρωπος αυτός και να σας πω ότι την είδηση τη διασταυρώσαμε με τη σύζυγο του», μετέδωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Επί τόπου» του Open, Νάσος Γουμενίδης.

Ο μεγάλος μας καλλιτέχνης προσβλήθηκε από κορονοϊό, αμέσως μετά την πρόσφατη βράβευσή του από την Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών, για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Γυναικοκτονία 41χρονης Γεωργίας: «Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο σύντροφός της – Εγώ την φίμωσα και έδεσα» είπε στην απολογία του ο 34χρονος

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για ομόφυλα ζευγάρια: Είμαι επιφυλακτικός για το νομοσχέδιο

Στέφανος Κασσελάκης: Στρατιωτική θητεία για 20 ημέρες στον Στρατό Ξηράς – Παρουσιάζεται στις 15 Μαρτίου

Καρέ-καρέ η κατάληψη του ελληνόκτητου τάνκερ – Αγωνία για τον έλληνα ναυτικό ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ