ΚΚΕ Τομέας Αχαΐας: Περιοδεία του του υποψηφίου Κ. Παπαδάκη σε χώρους εργασίας

«Στις 9 του Ιούνη να τους ταρακουνήσουμε, με πιο δυνατό ΚΚΕ».

ΚΚΕ

Το μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις κάλπες των ευρωεκλογών στις 9 Ιούνη, αλλά και στους καθημερινούς αγώνες μετέφερε Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του κόμματος και εκ νέου υποψήφιος, κατά την περιοδεία του σε χώρους δουλειάς σήμερα Δευτέρα στην Πάτρα.

ΚΚΕ

Επικεφαλής κλιμακίου της ΤΕ Αχαΐας, βρέθηκε και συνομίλησε με εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ, στο εργοστάσιο Μετάλλου “ΟΚΤΩ”, στη βιομηχανία φαρμάκου ΒΙΑΝΕΞ, στο μεγάλο εργοτάξιο της πρώην ΑΒΕΞ, αλλά και στις δομές της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ). Συνάντηση πραγματοποίησε και με τον Σύλλογο Κοινωνικών Λειτουργών Αχαΐας.

ΚΚΕ

Στις παρεμβάσεις του, ο Κώστας Παπαδάκης, κάλεσε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πολύτιμη πείρα τους, να σκεφτούν το δικό τους συμφέρον για τις ανάγκες που έχουν σήμερα, να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη μέρα.

ΚΚΕ

“Έχουν επιθετικούς σχεδιασμούς, αυτά τα μέτρα θέλουν να προχωρήσουν και την επόμενη μέρα των εκλογών. Και γι’ αυτά, η ΝΔ ζητά σταθερότητα προκειμένου να προωθήσει μεταρρυθμίσεις, όπως έκανε με τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία, που αν έχεις πληρώνεις, αν όχι περιμένεις στην αναμονή, κινδυνεύεις” ανέφερε, επισημαίνοντας ότι απέναντι στην επίθεση ΕΕ, κυβέρνησης ΝΔ σε σειρά εργασιακών κ.α. δικαιωμάτων, στην εμπορευματοποίηση υπηρεσιών, αλλά και την πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, λύση δεν μπορεί να αποτελέσει ούτε η “ξαναζεσταμένη σούπα” της σοσιαλδημοκρατίας των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέας Αριστεράς κ.α., ούτε οι διάφοροι ακροδεξιοί “κομπογιαννίτες”, αλλά η ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

ΚΚΕ

“Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ό,τι κερδίσαμε δεν το έδωσε καμιά κυβέρνηση, αλλά ο αγώνας των εργαζομένων και λαού, με τους κομμουνιστές μπροστάρηδες, σε σύγκρουση με την κυρίαρχη πολιτική. Στην Πάτρα, οι κομμουνιστές, δίνουν δείγματα γραφής, μέσα από την πάλη τους στο Εργατικό Κέντρο, τη δημοτική Αρχή σε κάθε πτυχή της ζωής εργαζομένων και λαού” δήλωσε, και τόνισε ότι και την επόμενη μέρα των εκλογών, κρίνεται το πόσο πιο πολύ πιο ισχυρός θα είναι ο λαός και οι εργαζόμενοι με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ, και με χιλιάδες νέες ψήφους, πόσο θα μπαίνουν εμπόδια και φραγμοί στην αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική, χωρίς να δίνεται “λευκή επιταγή” στην κυβέρνηση της ΝΔ και τη συναινετική αντιπολίτευση των υπολοίπων αστικών κομμάτων που έχουν όλα τους ως κύριά κατεύθυνση, τις επιταγές της ΕΕ.

ΚΚΕ

 

ΚΚΕ

 

ΚΚΕ

Διαβάστε επίσης:

 

Λαμία: Η εταιρεία ζήτησε την αύξηση της αποζημίωσης για φωτιά λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά στο εργοστάσιο

Παντρεύτηκαν Καραφώτης – Μάνου ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Σλοβακία: Βελτιώνεται η υγεία του Ρόμπερτ Φίτσο

Συντάξεις και πληρωμές Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς