Ο Γεωργαράς στον Παναθηναϊκό!

Ο Απόστολος Γεωργαράς αγωνιζόταν στον ΝΟ Πατρών από 6 ετών και έχει ζήσει σημαντικές στιγμές ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ19 και Κ20

Γεωργαράς

Στον Παναθηναϊκό και δη στο τμήμα πόλο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο πατρινός πολίστας, Απόστολος Γεωργαράς, όπως έγινε σήμερα (08/07) γνωστό από πλευράς «πράσινων».
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Απόστολο Γεωργαρά, για το τμήμα υδατοσφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.
Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το τμήμα πόλο του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Απόστολο Γεωργαρά.
Ο 18χρονος περιφερειακός συμφώνησε και εντάχθηκε στο «τριφύλλι» συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση καθώς με το σκουφάκι με το «τριφύλλι» είχε αγωνιστεί και ο θείος του Μάκης Γεωργαράς, ενώ πολίστας στον ΝΟΠ ήταν και ο πατέρας του Ντίνος.
Ο Απόστολος Γεωργαράς αγωνιζόταν στον ΝΟ Πατρών από 6 ετών και έχει ζήσει σημαντικές στιγμές ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ19 και Κ20.
Σε ό,τι αφορά τον ΝΟ Πατρών ήταν από τα βασικά στελέχη στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά και στην άνοδο από την Α2 ενώ σε επίπεδο ακαδημιών συμμετείχε στην ομάδα που πήρε την Τρίτη θέση στο Εφηβικό το 2021 και στο Παιδικό το 2019.
Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γεωργαράς τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναθηναϊκό και κατά κάποιο τρόπο συνεχίζω την οικογενειακή παράδοση καθώς είχε αγωνιστεί και ο θείος μου στον Σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια και θέλω να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό”».