Τουρίστες καταγγέλλουν εξωφρενικές τιμές σε εστιατόριο στη Μύκονο και προειδοποιούν –  «Μείνετε μακριά»

Γνωστό διεθνώς, αλλά για τους λάθος λόγους.

εστιατόριο

Στο… στόχαστρο Βρετανών τουριστών έχει μπει το γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, DK Oyster για τις πολύ υψηλές τιμές.

Θυμωμένοι τουρίστες μέσω του Tripadvisor κάνουν κριτική και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις εξωφρενικές τιμές στο μαγαζί.

Φτάνοντας στο μαγαζί αφού τους έχουν ενημερώσει πως οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν, εν τέλει, όπως λένε, εξαπατήθηκαν, καθώς κλήθηκαν να πληρώσουν για τέσσερα ποτά 47 λίρες το κάθε ένα.

Το παραλιακό εστιατόριο είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν ένα ζευγάρι Καναδών που έκανε διακοπές ισχυρίστηκε ότι χρεώθηκε 400 ευρώ (£336) για μια μόνο μπύρα, ένα spritz Aperol και μια ντουζίνα στρείδια, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ένας πελάτης κατήγγειλε ότι οι υπάλληλοι του εστιατορίου του είπαν ότι θα μπορούσε να πάρει ένα ποτό και μια ξαπλώστρα για 29 λίρες, όμως όταν ήρθε ο λογαριασμός του διαπίστωσε ότι τελικά τον είχαν χρεώσει 72 λίρες.

Ένας ακόμη πελάτης κατηγορεί το εστιατόριο για «απάτη» και προειδοποιεί ότι «σου λένε πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν μια ξαπλώστρα αν πάρεις ένα ποτό αλλά αρνούνται να σου πουν το κόστος. Είναι στα 30 ευρώ για μικρό, 40 ευρώ για μεσαίο και 50 ευρώ για μεγάλο ποτήρι».

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί από τρία διαφορετικά όπλα στην ομιλία του Τραμπ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μεγάλη έρευνα του pelop.gr για την αρχηγία την Τρίτη 16 Ιουλίου

Γιώργος Τράγκας: Απορρίφθηκε η προσφυγή της συζύγου του για την περιουσία

Καύσωνας: 5 συμβουλές για τις ευπαθείς ομάδες

Τίτλοι τέλους για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με επιστροφή της Βούλας