Σημαντική διάκριση για την Korinthian Foods στα βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από €10.000.000 και αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων

Korinthian

Η Korinthian Foods βραβεύτηκε στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS», κατά τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024», που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2024 για 9η συνεχή χρονιά από την Direction Business Network, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από €10.000.000 και αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων. Η φετινή διάκριση αφορά στη χρήση του έτους 2022. Η Korinthian Foods, το 2022, κατέγραψε κύκλο εργασιών €16.092.439, αυξημένο κατά 59,56% σε σχέση με το 2021, καθώς και κέρδη προ φόρων €3.004.435, ενισχυμένα κατά 29,26%. Αυτή η βράβευση αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της δέσμευσης της εταιρείας στην καινοτομία, την αριστεία και τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών της.

Korinthian

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς η κατάκτηση αυτής της σημαντικής διάκρισης, που επιβεβαιώνει και επιβραβεύει την έμπρακτη στήριξή μας στην ελληνική οικονομία. Στην Korinthian Foods δεν σταματάμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς μας και αυτή η διάκριση έρχεται ως επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να θέτουμε ψηλά τον πήχη όσον αφορά την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στους πελάτες μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε καινοτόμες λύσεις που προωθούν και αναπτύσσουν τον κλάδο μας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας και θεμελιώνοντας μακροπρόθεσμες προοπτικές για εμάς και τις μελλοντικές γενιές». δήλωσε σχετικά ο κ. Ηλίας Κακογιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Korinthian Foods.