Α. Δημητρακόπουλος: «Φαβορί τέσσερις ομάδες για την πρώτη θέση»
Ενας από τους πολυτιμότερους παίκτες της φετινής Α’ Κατηγορίας μίλησε για την ομάδα του και τα μπαράζ ανόδου
Ο πρώτος σκόρερ του Πάτραι, Αυγερινός Δημητρακόπουλος μίλησε για την ομάδα του, για το πρωτάθλημα και το ποια ομάδα είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
«Θα ξεκινήσω ότι το πρωτάθλημα δεν είναι δίκαιο από καμία άποψη, ακόμα και αν η ομάδα μου δεν τερμάτιζε πρώτη και μεγάλη διαφορά.
Τα μπαράζ είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια από αυτά της κανονικής περιόδου και θα κριθούν στις λεπτομέρειες και στην δύναμη.
Φαβορί θεωρώ με ίδιες πιθανότητες Πάτραι, Θύελλα, Αρη και Κεραυνό λόγω του ρόστερ τους. Βέβαια, όμως, υπάρχουν αρκετές ομάδες με ιστορία και έδρα που κάποια μπορεί να κάνουν την έκπληξη.
Όσο για την δική μου ομάδα, η φιλοσοφία του Πάτραι είναι να χτίσει έναν κορμό για τα επόμενα χρόνια. Να ξανά γίνει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του νόμου μας. Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το AI προκαλεί σεισμό στη λογοτεχνία με ένα από τα best sellers της χρονιάς
iPhone: Από την Κίνα στην Ινδία η παραγωγή της Apple
Η Coffee Island Χρυσός Χορηγός στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας 2026 «Φάνης Τσιμιγκάτος»
AI drift: Τι συμβαίνει όταν αφήνουμε την τεχνητή νοημοσύνη να κάνει όλο και περισσότερα για εμάς
Μαγνητικό πεδίο Γης: Πώς η αποκωδικοποίησή του μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ
