Αυστραλία: Ξαφνική νεροποντή πλημμύρισε το Σίδνεϊ ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Σίδνεϊ από τις πλημμύρες.

Σίδνεϊ - πλημμύρα

Χάος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια και την πυροσβεστική να επεμβαίνει για να διασώσει εγκλωβισμένους οδηγούς.

Ο σταθμός του μετρό του Δημαρχείου του Σίδνεϊ πλημμύρισε, το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά και οι Αρχές κάλεσαν τους κατοίκους τουλάχιστον 12 συνοικιών και προαστίων να μείνουν στα σπίτια τους καθώς έπεσαν 78 χιλιοστά βροχής σε διάστημα μόλις μιας ώρας!

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Σίδνεϊ από τις πλημμύρες

Η υπηρεσία αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας διέσωσε 21 οδηγούς που είχαν εγκλωβιστεί στα οχήματά τους από τις ξαφνικές πλημμύρες στην μητροπολιτική περιοχή του Σίδνεϊ μεταξύ 12:00 και 14:00 τοπική ώρα.

Η νεροποντή προκάλεσε χάος στις μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς να ακινητοποιούνται και δρομολόγια τρένων να παρουσιάζουν σημαντικές καθυστερήσεις λόγω των πλημμυρών στο Στράθφιλντ, περίπου 12 χλμ. δυτικά του Σίδνεϊ.

Με πληροφορίες από το iefimerida, κάτοικοι της αυστραλιανής μεγαλούπολης ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που καταγράφουν τα ορμητικά νερά να εισβάλουν σε σταθμούς μετρό και τις Αρχές να ζητούν από τους οδηγούς να αποφεύγουν πλημμυρισμένες περιοχές του Σίδνεϊ.

 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες νέων βροχοπτώσεων και πιθανώς ισχυρής καταιγίδας με κεραυνούς στο Σίδνεϊ για αύριο Τρίτη, ενώ αναμένονται έως και 25 χιλιοστά βροχής.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου, τι προηγήθηκε της πρόσκρουσης σε δίκυκλο και λεωφορείο ΦΩΤΟ

Στέφανος Κασσελάκης στο pelop.gr: «Μόνο ο κόσμος μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία» – Έρχεται στην Αχαΐα

Τέμπη: Ελέγχεται η γνησιότητα των 3 νέων βίντεο, κατεπείγουσα έρευνα με εντολή εφέτη ανακριτή

Κολωνάκι: Θύμα τροχαίου η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού, την παρέσυρε Bentley, εξαφανίστηκε ο οδηγός!

Σεισμοί Σαντορίνη: «Η ακολουθία θα συνεχιστεί» λέει ο Παπαζάχος, «κανένας εφησυχασμός» επιμένει ο Τσελέντης, «δεν αποκλείεται ισχυρότερη δόνηση» υπστηρίζει ο Καραστάθης