Αυτός είναι ο 36χρονος που εξαφανίστηκε στη Νίκαια
Εκδόθηκε Missing Alert
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την εξαφάνιση από τη Νίκαια του 36χρονου Γιώργου Δρόσου στις 18 Μαΐου 2025.
Λύθηκε το χειρόφρενο από το φορτηγό του και 66χρονος βρήκε τραγικό θάνατο!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 10 Σεπτεμβρίου για την εξαφάνιση του 36χρονου από τη Νίκαια και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Γιώργος (ον.) Δρόσος (επ,) έχει ύψος 1,76 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και γαλανά μάτια.
Είναι άγνωστο τι φορούσε όταν εξαφανίστηκε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το
Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Gamescom 2026: Τι είδαμε στο Opening Night Live και τι έρχεται μέχρι την Κυριακή
Το 4ο Reunion των συμμαθητών του Γυμνασίου (1967-1973) στα Καλάβρυτα ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Πέντε λειτουργίες του Google Search που αλλάζουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
