«Άγιο είχε» 17χρονη από τα Χανιά – Βρίσκεται εκτός ΜΕΘ – Είχε πάθει σηπτικό σοκ
Η νεαρή μανούλα κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της και μετά από 52 ημέρες ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο και να χαρεί το μωράκι της.
Εκτός ΜΕΘ βρίσκεται η 17χρονη που είχε υποστεί σηπτικό σοκ, μετά τον τοκετό και νοσηλευόταν διασωληνωμένη από τις 22 Δεκεμβρίου 2022.
Χάρη στις τιτάνιες προσπάθειας γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού τόσο στην ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων, όσο και στην γυναικολογική και χειρουργική κλινική, η νεαρή μανούλα κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της και μετά από 52 ημέρες ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο και να χαρεί το μωράκι της.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το μωρό είναι υγιέστατο από την πρώτη στιγμή ενώ και ο τοκετός είχε εξελιχθεί χωρίς προβλήματα.
Ωστόσο, το ίδιο βράδυ, εντελώς απρόσμενα η γυναίκα είχε παρουσίαση ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα με σηπτικό σοκ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μάιλι Σάιρους: Η συγκινητική αποκάλυψη για την τελευταία της συζήτηση με τη Ντόλι Πάρτον
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Στην Ιαπωνία είναι πολύ μπροστά: Βάζουν στα αεροδρόμια συμπιεστές ρούχων
Βράβευση της Βάσης μετάdata
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
