Αίγιο: Ενισχύθηκε με προσωπικό η νεοσύστατη ΟΠΚΕ

Μετατέθηκαν συνολικά 14 αστυνομικοί στην Αχαΐα και αμέσως αποφασίστηκε η κατανομή τους.

Αίγιο: Ενισχύθηκε με προσωπικό η νεοσύστατη ΟΠΚΕ

Ηταν απόφαση του προηγούμενου αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη η συγκρότηση ομάδας ΟΠΚΕ στην Αιγιάλεια με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της.

Ο πρώην αρχηγός έλαβε την απόφαση τον περασμένο Μάρτιο, ικανοποιώντας πάγιο αίτημα τοπικών φορέων και σε πρώτη φάση «φτιάχτηκε» η ομάδα… εκ των ενόντων, ήτοι από αστυνομικούς που υπηρετούσαν σε άλλες υπηρεσίες της περιοχής. Από την πρώτη στιγμή ο αριθμός των 6-7 ένστολων κρίθηκε ελλιπής και ασκούντο πιέσεις για πλήρη επάνδρωση της ΟΠΚΕ Αιγιάλειας.

Τελικά η έλλειψη καλύφθηκε προχθές μετά από σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Μετατέθηκαν συνολικά 14 αστυνομικοί στο νομό και αμέσως αποφασίστηκε η κατανομή τους. Συγκεκριμένα, 5 ένστολοι θα στελεχώσουν την ΟΠΚΕ Αιγιάλειας, ενώ οι υπόλοιποι 9 αποφασίστηκε να καλύψουν ανάγκες κυρίως αστυνομικών τμημάτων που λειτουργούν εκτός Πατρών (Καλάβρυτα, Κλειτορία κ.λπ.).

Ειδικότερα, η προσθήκη των 5 αστυνομικών στην ΟΠΚΕ της Αιγιάλειας διαμορφώνει πια συνθήκες που θα μπορεί ευχερέστερα ν’ ανταποκρίνεται στα καθήκοντά της.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments