Αίγιο: Σύσκεψη στο Δήμο για την πορεία του έργου κατασκευής του νέου κτιρίου του ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ

Συζήτηση για την πορεία υλοποίησης του έργου κατασκευής του νέου κτιρίου του ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου

Αίγιο: Σύσκεψη στο Δήμο για την πορεία του έργου κατασκευής του νέου κτιρίου του ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ

Η εξέλιξη του έργου της κατασκευής του νέου κτιρίου του ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, παρουσία του αρμοδίου αντιδημάρχου Έργων κ. Βασίλη Χριστόπουλου, του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Λεωνίδα Καράμπελα, υπηρεσιακών παραγόντων της υπηρεσίας καθώς και εκπρόσωπος της εργολαβικής εταιρείας που υλοποιεί το έργο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εκτενής συζήτηση για την πορεία υλοποίησης του έργου, που έχει ολοκληρωθεί κατά περίπου 45%, ενώ επισημάνθηκαν συγκεκριμένα προβλήματα και καθυστερήσεις που οφείλονται σε κενά και αστοχίες της μελέτης. Προτάθηκαν τρόποι αντιμετώπισης για την ομαλή συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου εντός του χρονοδιαγράμματος, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2022. Επίσης, αναφέρθηκε ότι προγραμματίζονται επαφές τόσο με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όσο και με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μιας συμπληρωματικής σύμβασης για την προμήθεια επιπλέον εξοπλισμού για την καλύτερη λειτουργία του νέου Κέντρου.

Το έργο κατασκευάζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο, επιφανείας 7.021,11 τ.μ., στην θέση Ροκά Αγίας Κυριακής Αιγίου (κοντά στο 1ο ΓΕΛ Αιγίου) και περιλαμβάνονται δύο κτίρια:

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments