Άκης Πετρετζίκης: Γιατί έκλεισε τα Kitchen Lab – Το νέο επαγγελματικό βήμα

Ήδη έχουν κλείσει τα καταστήματα σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή.

Άκης Πετρετζίκης: Γιατί έκλεισε τα Kitchen Lab - Το νέο επαγγελματικό βήμα

Στο κλείσιμο των εστιατορίων του φαίνεται πως προχώρησε ο Άκης Πετρετζίκης, έχοντας κατά νου ένα καινούριο και διαφορετικό επαγγελματικό βήμα.

Η εταιρεία Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη, έπειτα από πέντε χρόνια λειτουργίας, έβαλε λουκέτο και ήδη έχουν κλείσει τα καταστήματα σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό μας, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub» που έχει ως σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλα.

Ο σεφ σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να περνάει χρόνο με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αφήσει αυτή τη δραστηριότητα.

Τα καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή ήταν διαρκώς γεμάτα από κόσμο, ενώ η εταιρεία άνοιξε καταστήματα στη Γλυφάδα, στην οδό Λαζαράκη, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστούς και ακριβούς δρόμους της περιοχής και στο Σύνταγμα.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Kitchen Lab δεδομένων παρά τις μεγάλες πιέσεις που δέχθηκε η αγορά της εστίασης ήταν ικανοποιητικά και το 2021 η εταιρεία εμφάνισε 894,8 χιλιάδες ευρώ έναντι 911,6 χιλιάδων ευρώ το 2020, και αποτελέσματα προ φόρων 134 χιλιάδων ευρώ έναντι 81 χιλιάδων ευρώ το 2021.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στο ΓΕΜΗ, τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ έχει αποζημιωθεί το προσωπικό, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ