Αναμενόμενή ήττα για τις γυναίκες του ΝΟΠ στο “αντίο” του 2025
Όπως ηταν αναμενόμενο, η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΠ έχασε εντός έδρας με 24-7 από την ισχυρή Βουλιαγμένη, για την 13η αγωνιστική της Α1 Εθνικής πόλο και αποχαιρέτησε με ήττα το πρωτάθλημα.
Δεν υπάρχει λόγος για να κάνουμε καμία ανάλυση για την αναμέτρηση, καθώς η Βουλιαγμένη έχει ροστερ πρωταθλητισμού και ο η πατρινή ομάδα την παραμονή στην κατηγορία με τη διάφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη.
Μάλιστα, η Αθηναίική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά, προηγήθηκε με 6-0 και 12-2 το ημίχρονο «κλειδώνοντας» τη νίκη. Ενώ στο β΄ ημίχρονο ο τεχνικός του ΝΟΠ Βασίλης Κανελλόπουλος έδωσε χρόνο συμμέτοχής σε όλους.
Τα οκτάλεπτα: 0-6, 2-6, 3-4, 2-8
ΝΟΠ (Κανελλόπουλος): Βαβίλη, Ράντονιτς 3, Μοίραλη 2, Αναστασίου 1, Λυκοθανάση 1, Κασπίρη, Γροζόπουλου, Μπαλάτσα, Γιαννακόπουλου, Πασσά.
Επόμενο αγωνιστική υποχρέωσή για τον ΝΟΠ είναι στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
