Αναμενομένη ήττα του Ερμή στο Βραχάτι
Παρά τις απουσίες της η ομάδα βόλεϊ του Ερμή πάλεψε αλλά έχασε εκτός έδρας, με 3-0 (25-22, 25-21, 25-19) σετ, από την αήττητο και πρωτοπόρο Παμβοχαϊκός, για την 16η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.
Η πατρινή ομάδα έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Δρακόπουλο και Κανελλόπουλο, ωστόσο ειδικά στο πρώτο σετ ηταν ανταγωνιστική και έχασε στις λεπτομέρειες απέναντι σε πολύ εμπείρους παίκτες.
Οι «μπλε» το παλέψαν και στο δεύτερο σετ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στα κρίσιμά σημεία και πήραν σχετικά εύκολα το σετ, όπως και το τρίτο σετ φτάνοντας στη νίκη με 3-0.
ΕΡΜΗΣ (Χριστόπουλος): Γεωργακόπουλος, Σταμούλης, Τσιχλιάς, Χασάπης, Εκμετσόγλου, Βατυλιώτης, λίμπερο ο Καραγιώργος, (Τραχάνης, Μπακούλιας, Κούγιας).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Ο Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων έκανε εκδήλωση στο χωριό ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Η Γιορτή Σταφίδας στην Άνω Αχαΐα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
