ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ρούλα Πισπιρίγκου: Η «χαμένη» ταυτότητα και η έκδοση νέας πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας – ΒΙΝΤΕΟ

Που και πότε εντοπίστηκε η «παλιά» αστυνομική ταυτότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου και η έκδοση νέας.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ρούλα Πισπιρίγκου: Η «χαμένη» ταυτότητα και η έκδοση νέας πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 18 Ιανουαρίου 2022 η Ρούλα Πισπιρίγκου προσήλθε στο αστυνομικό μέγαρος της Πάτρας, προκειμένου να εκδώσει νέα αστυνομική ταυτότητα, έχοντας προηγουμένως δηλώσει απώλεια.

Γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα, καθώς τοποθετείται χρονικά 11 ημέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr , μετέβη στο γραφείο έκδοσης ταυτοτήτων της Ασφάλειας Πατρών τη συγκεκριμένη ημέρα κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού. «Της είπαν να πάει τότε, ήταν προγραμματισμένο, δεν πήγε από μόνη της», αναφέρει μαρτυρία. Ωστόσο η χαμένη ταυτότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου εντοπίστηκε μετά τη σύλληψή της, κάτω από έναν καναπέ στο σπίτι όπου διέμενε στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της  έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας, οπότε και κατέσχεσαν αρκετά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων και λαπτοπ.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”.

Μια διασταυρωμένη κίνηση της κατηγορούμενη Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας αναλύεται ενδελεχέστατα από τις διωκτικές αρχές για να απαντηθεί η σκοπιμότητά της.

Οπως είναι γνωστό, έντεκα μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε την αστυνομική της ταυτότητα στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, αφού προηγουμένως είχε δηλώσει απώλεια της παλιάς.
Δύο πράγματα ερευνώνται: Οντως, είχε απολέσει την ταυτότητά της; Και κυρίως, η έκδοση νέας ταυτότητας υποδηλώνει κάτι «πονηρό», που σχετίζεται με τις αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο, από τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Οπως έχει αποκαλυφθεί, οι αναζητήσεις έγιναν σε διάφορους χρόνους κατά την διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στην Αθήνα. Εξ \άλλου, το τάμπλετ της 9χρονης έχει «μιλήσει», καθώς διακριβώθηκε ότι τρεις μέρες πριν φύγει το κοριτσάκι, η φονική κεταμίνη ήταν στα «περιεχόμενα» του τάμπλετ.

Ομως, και από τα στοιχεία του κινητού τηλεφώνου της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει προκύψει ότι αναζητούσε αναισθητικές ουσίες από τις 12 Ιανουαρίου. Το ίδιο έπραξε και στις 17, δηλαδή μια ημέρα πριν εκδώσει νέα αστυνομική ταυτότητα και 11 μέρες από τον θάνατο της Τζωρτζίνας! Συνολικά οι αναζητήσεις της ανέρχονται σε 27.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με ηλεγμένες πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στην πλήρη αποκάλυψη του λόγου που η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε την ταυτότητά της.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ