Απόλλων: Δυνατός ο αντίπαλος με Λιόγα, Βεργίνη, Κυρίτση, Αθανασούλα
Φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο ο Εθνικός Λιβαδειάς
Ο Απόλλων BSS θα παίξει το Σάββατο στις 17.00 στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα με τον δυνατό και με μεγάλο μπάτζετ Εθνικό Λιβαδειάς, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της National League 1.
Ο Εθνικός Λιβαδειάς έχει ρόστερ Elite League και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ειδικούς ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου!
Έχει στον πάγκο του τον πολύπειρο Δημήτρη Λιόγα και παίκτες που έχουν… φάει τα μπασκετικά τους νιάτα στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες με χρόνια παρουσίας ακόμη και στη Basket League.
Παίκτες όπως ο πρώην αρχηγός των «μελανόλευκων», Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος στα 37 του συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα της Λιβαδειάς, ο Γιάννης Αθανασούλας, που επίσης έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον Απόλλωνα και ο Αλέξης Κυρίτσης με θητεία σε Άρη, Παναθηναϊκό, Μαρούσι, Παπάγου, ΠΑΟΚ, Ηλυσιακό, ΑΕΚ.
Μάλιστα ο Αλέξης Κυρίτσης στα 42 του χρόνια βγάζει ακόμη… φωτιές και έχοντας μ.ο. 22,6 πόντους στις 5 πρώτες αγωνιστικές είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το λάθος που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στην τουαλέτα χωρίς να το γνωρίζουν
Google Flow: Φτιάξε τα δικά σου τραγούδια, videoclip ακόμα και στίχους χωρίς να γνωρίζεις νότα
Ανάδρομος Κρόνος στον Κριό: Ποια γενέθλια περνούν crash test?
Το «μαγικό» φρούτο που λένε πως χαρίζει μακροζωία και λαμπερό δέρμα
Η επίθεση από αυτόνομο AI της OpenAI ήταν μόνο η αρχή
Στην κορυφή η Εθνική Πόλο – Σκουμπάκης: «Ήταν ένας τρελός τελικός, το αξίζαμε»
Ξεχάστε το μοσχάρι: Το κόκκινο κρέας που έχει διπλάσιο σίδηρο και ελάχιστα λιπαρά
Έλληνας πνευμονολόγος στο επίκεντρο διεθνούς έρευνας για την ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση
