Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην Πάτρα – Τι λέει η μητέρα του στην «Π»
Το περιστατικό απόπειρας αρπαγής αγοριού συνέβη ανήμερα των Θεοφανίων στην Έξω Αγυιά, στην Πάτρα.
«O μικρός τρόμαξε και το βράδυ είχε ανησυχία, όμως όλα τώρα είναι καλά. Να μην συμβεί σε άλλο παιδί. Γενικά δεν έχουμε τέτοια θέματα στην περιοχή και μας έκανε εντύπωση», δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η μητέρα του 10χρονου που παρ’ ολίγον να πέσει θύμα αρπαγής, από άγνωστους άνδρες που επέβαιναν σε αγροτικό όχημα, στην Εξω Αγυιά Πατρών.
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Το απόγευμα της Πέμπτης, ανήμερα των Θεοφανίων, το αγοράκι βγήκε από την πολυκατοικία που διαμένει η οικογένεια και την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο για να πάει στον πατέρα του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο, μπροστά του σταμάτησε ένα όχημα σκούρου κόκκινου χρώματος στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες. Ενας εξ αυτών του απευθύνθηκε λέγοντας του «Ελα εδώ μικρέ, για μπες μέσα».
ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ
Ο 10χρονος χωρίς δεύτερη σκέψη και διατηρώντας τη ψυχραιμία του, έτρεξε κατευθείαν προς το μέρος που βρισκόταν ο πατέρας του και εμφανώς ταραγμένος του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Οι γονείς του αμέσως κάλεσαν στο τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης Πατρών, καταγγέλλοντας το περιστατικό και δίνοντας περιγραφή του υπόπτου αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να συγκρατήσουν τον αριθμό των πινακίδων κυκλοφορίας του. Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα.
Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην Πάτρα – Βγήκε για βόλτα και… Καταγγελία στο pelop.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος στην 28η Οκτωβρίου ΦΩΤΟ
Τεχνικός αναπαρήγαγε το φαινόμενο αλλαγής χρώματος ρωμαϊκού γυάλινου αριστουργήματος 1.600 ετών
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Οι μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Πάτρας για την φροντίδα των αδέσποτων ΦΩΤΟ
