Αθηνά Οικονομάκου: «Ζω τη ζωή μου και οι υπόλοιποι ζουν τη δική μου» ΒΙΝΤΕΟ

Η γνωστή ηθοποιός έφτιαξε βαλίτσες για Σουηδία.

Οικονομάκου - Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στον Γρηγόρη Μπάκα και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το ταξίδι της στο εξωτερικό.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έφτιαξε βαλίτσες για Σουηδία, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι τρελαμένη με του Αγίου Βαλεντίνου, χαλαρά. Είμαι χαρούμενη και γιορτάζω κάθε μέρα, όχι τον έρωτα αλλά γενικότερα τη ζωή. Να μην πεις «η ώρα η καλή». Να είμαστε καλά, υγεία να μου πεις και να είμαστε έτσι όπως είμαστε, χαρούμενοι όλοι».

Σύμφωνα με το tlife, σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Αθηνά Οικονομάκου σημείωσε: «Εγώ ζω τη ζωή μου, οι υπόλοιποι ζουν τη δική μου. Δεν ασχολούμαι μαζί τους, περνάω όμορφα και είμαι μία χαρά».

Η γνωστή ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στο αν έχει γίνει πρόταση γάμου ή όχι από τον σύντροφό της Μπρούνο Τσερέλα, μετά τις έντονες φήμες ότι έχει περάσει… βέρα στο δεξί!



Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καταδρομική» επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας, 15 συλλήψεις εμπόρων στην Κάτω Αχαΐα

Στον Εισαγγελέα o δράστης της δολοφονίας στο Ρουπάκι: «Είμαστε μαζί σου» του φώναζαν συγγενείς του ΒΙΝΤΕΟ

Σέρρες: «Η γυναίκα τραβούσε Γολγοθά όλα αυτά τα χρόνια», νέες πληροφορίες για τη γυναικοκτονία ΒΙΝΤΕΟ

Αλιείς: «Εξαφανίστηκαν» τα ψάρια από τον Πατραϊκό – Επιστήμονες απαντούν στην «Π» υπάρχει συσχέτιση με τους σεισμούς στις Κυκλάδες;

Διάσκεψη Μονάχου: Ευρωπαϊκή ανησυχία για Πούτιν-Τραμπ – Συναντήσεις Ζελένσκι και διπλωματικές ζυμώσεις