Χαλανδρίτσα: Πράσινο και πάρκινγκ στο Δημαρχείο
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 249.730 ευρώ, η χρηματοδότηση προέρχεται από το «Πράσινο Ταμείο» και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2025.
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του νέου Δημαρχείου Ερυμάνθου, στην περιοχή της Χαλανδρίτσας.
Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η μετακόμιση στο νέο δημαρχείο, το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχθεί μέλη της δημοτικής αρχής και υπαλλήλους. Ταυτόχρονα με τη μετακόμιση γίνονται οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο, όπου η ανάπλαση περιλαμβάνει τη δημιουργία θέσεων παρκινγκ, συνολικά 25 θέσεων εκ των οποίων 2 θέσεις για ΑμεΑ, με επιφάνεια 740,00 τ.μ., χώρους πρασίνου συνολικής επιφάνειας 520,00 τ.μ. και πεζοδρομήσεις 465,00 τ.μ..
Μεταξύ άλλων θα γίνουν χωματουργικές εργασίες, οριοθέτηση και διαμόρφωση χώρων πεζοδρομήσεων, πλατεία, κατασκευή λιθοδομής με τη μορφή πεζουλιών περιμετρικά του χώρου στάθμευσης, χώροι πρασίνου, ράμπα εισόδου-εξόδου, ανακατασκευή υφιστάμενων ημι-κατεστραμμένων πεζοδρομίων επί του δρόμου πρόσβασης, τοποθέτηση έξι καθιστικών παραδοσιακού σχεδίου, τοποθέτηση φωτιστικών led, κ.ά.Επίσης, θα γίνει φύτευση 21 συνολικά δένδρων, 35 θάμνων και 2 αναρριχώμενων φυτών.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 249.730 ευρώ, η χρηματοδότηση προέρχεται από το «Πράσινο Ταμείο» και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2025.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News