Δεν παίζουμε με ζητήματα ζωής και θανάτου

Το κύριο άρθρο της «Π»

ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΕ η Εισαγγελία της καταγγελίας που έφερε στο φως η «Π», σύμφωνα με την οποία γιατρός δωροδοκήθηκε για να χορηγήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού σε πολίτες χωρίς να τους εμβολιάσει.

ΘΕΛΟΥΜΕ πραγματικά να πιστεύουμε ότι τέτοια κρούσματα είναι εντελώς μεμονωμένα και επ’ ουδενί δεν μπορούν να σκιάζουν τον υγειονομικό κλάδο που στηρίζει την κοινωνική άμυνα κατά της πανδημίας με προσωπικές θυσίες και υψηλή επαγγελματική και ανθρώπινη φιλοτιμία.

ΕΙΝΑΙ όμως αναγκαία η επαγρύπνηση των αρχών, καθώς η χαλαρότητα και η αμφισημία με την οποία αντιμετώπισαν ορισμένοι, δυστυχώς και επιστήμονες, τον εμβολιασμό και τον κορονοϊό, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός ανάλογου πνεύματος στην κοινωνία. Ως γνωστόν η κουλτούρα μας περιλαμβάνει και το σπορ της διαγραφής κλήσεων και ανάλογων αθέμιτων εξυπηρετήσεων στον άξονα μεταξύ δημοσίου και ιδιωτών.

ΑΥΤΑ δεν επιτρέπεται να αγγίζουν την άμυνα κατά του ιού. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ

ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ στο εγχείρημά του ο αχαιός Ανδρέας Λοβέρδος. Κινήθηκε πρώτος, δημόσια και αποφασιστικά για την ηγεσία του κινήματος, αλλά δεν πέτυχε ούτε να βρεθεί στον «τελικο» της Κυριακής. Ενδεχομένως τον έβλαψε ότι επέτρεψε τον ετεροπροσδιορισμό του ως εγγύτερα τοποθετούμενος στη φιλελεύθερη ΝΔ. Παρέβλεψε ότι μεγάλο μέρος της κεντροαριστερής βάσης δεν βλέπει με συμπάθεια μια τέτοια συμβατότητα, ανεξάρτητα εάν στο τέλος μπορεί και να την αποδεχθεί, είτε για να διασφαλιστεί η κυβερνησιμότητα είτε για την εξουσιαστική προοπτική, την οποία η παράταξη έχει ξεχάσει δώ και μια πενταετία.

ΕΙΝΑΙ προς τιμήν του κ. Λοβέρδου πάντως ότι ξεκαθάρισε η θέση του για τον β’ γύρο χωρίς να θελήσει να κατευθύνει τους ψηφοφόρους του στη συγκεκριμένη επιλογή. Επιτέλους, οι παρατάξεις δεν πρέπει να λειτουργούν ως ποιμνιοστάσια. Οι ενεργοί και αξιοπρεπείς πολίτες έχουν τα κριτήριά τους και δεν αποτελούν υποχείρια.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ