Δεν «σπάει» η Ρούλα Πισπιρίγκου – Δεύτερη νύχτα στη ΓΑΔΑ παραμένει ψυχρή και απόμακρη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με τη χορήγηση κεταμίνης, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία δηλώνει αθώα.

Ειδήσεις Πάτρα

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει «σπάσει» και δεν παραδέχεται την εμπλοκή της στον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. Τουναντίον, συνεχίζει να έχει αδιάλλακτη στάση, επιμένοντας στη θέση της: «Δεν το έκανα εγώ». Η Πισπιρίγκου επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Πάτρα: Οι τρεις καταθέσεις που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Για δεύτερο βράδυ στη ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τον 11ο όροφο, που βρίσκεται το Ανθρωποκτονιών, στον 7ο, που είναι τα κελιά των προσωρινά κρατουμένων.

Επίσης χθες είχε το πρώτο της επισκεπτήριο, καθώς η μητέρα της Ελένη και η αδελφή της Δήμητρα την επισκέφθηκαν στη ΓΑΔΑ. Εκατσαν περίπου δύο ώρες και της έφεραν ρούχα και νερά.

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Επιβεβαίωση του pelop.gr

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται ανάκριση από τους αστυνομικούς, σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, ως εκ τούτου, οι συζητήσεις μαζί της έχουν άτυπο χαρακτήρα.

Ο διάλογος με τους αστυνομικούς
Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς της από την Πάτρα στην Αθήνα, της παραμονής της το πρώτο 24ωρο στη ΓΑΔΑ αλλά και της μεταφοράς της στα δικαστήρια, Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει άγνοια για τα όσα κατηγορείται.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογός της με τους αστυνομικούς που τη μετέφεραν από την Πάτρα στην Αθήνα.

«Με τι ιδιότητα με φέρατε εδώ;», φέρεται να ρώτησε η Πισπιρίγκου όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Τότε της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης. Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;

Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.

Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Δεν ανέλαβε ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου
Στο μεταξύ, η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκε και με τον δικηγόρο Νίκο Ιωάννου που ορίστηκε από τον κατάλογο του δικηγορικού συλλόγου, επί πέντε ώρες ωστόσο τελικά ο ίδιος χθες το βράδυ παραιτήθηκε δηλώνοντας οτι δνε θα αναλάβει.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Δεν «σπάει» η Ρούλα Πισπιρίγκου – Δεύτερη νύχτα στη ΓΑ… […]