Διήμεροι εορτασμοί στην Αγία Ειρήνη Ριγανοκάμπου

Διήμεροι εορτασμοί για την ενορία της Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου, με την παρουσία και του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

Ριγανοκάμπου Εορτάζει ο ιερός ναός της Αγίαςι Ειρήνης Ριγανοκάμπου

Τη Δευτέρα 5 Μαΐου, Μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, ο φερώνυμος Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών θα εορτάσει μετά πάσης θρησκευτικής λαμπρότητας.

Οι εορταστικές ακολουθίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Κυριακή 4 Μαΐου

· 11:00π.μ.: Εξοδος και προσκύνηση εικόνας Αγίας Ειρήνης.

· 6:30μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας στον οποίον θα προστεί και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Δευτέρα 5 Μαΐου

· 7:00π.μ.-10:00π.μ.: Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

· 6:30μ.μ.: Το απόγευμα της Δευτέρας θα τελεσθούν εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς τιμήν της Αγίας Ειρήνης ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Ειρήνης και της Τιμίας Κάρας της, πέριξ των δρόμων του Ιερού Ναού. Στις ακολουθίες θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.