Δοκιμασία του Απόλλωνα στη Λιβαδειά
Στη Λιβαδειά με τον πρωτοπόρο εκεί Εθνικό θα παίξει σήμερα στις 17.00 ο Απόλλων σε παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της National League 1.
Διαθέσιμος πλέον ο έμπειρος πλεϊμέιμερ Ανδρέας Χαϊκάλης, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και παρότι δεν είναι 100% έτοιμος θα βοηθήσει για ένα διάστημα.
Όσον αφορά τον Μαυροβούνιο φόργουορντ, Ζντράνκο Μπόσκοβιτς (2 μ., 29 χρονών) ανακοινώθηκε χθες, αναμένεται αύριο στην Πάτρα, τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και άμεσα θα μπει στις προπονήσεις με την προοπτική να κάνει το ντεμπούτο του την 18η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Προμηθέα 2014.
Μάλιστα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα και όχι το Σάββατο στις 15 Φεβρουαρίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γρίπη: Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για το αντιγριπικό εμβόλιο – Τι λένε οι καρδιολόγοι
Χάθηκε το κινητό; Το ηχείο Google Home το βρίσκει πιο εύκολα με Gemini
Τρείς ταινίες κρυμμένα διαμάντια στο Apple TV
Επετειακή εκδήλωση στην Achaia Clauss για τα 82 χρόνια από την Απελευθέρωση της Πάτρας ΦΩΤΟ
Gemini δωρεάν: Από 9 Οκτωβρίου χάνεις τα «δυνατά» μοντέλα — τι μένει
