Δυτική Αχαΐα – Διαδοχή Νικολάου: Ή ο ένας ή ο άλλος… αλλά και μαζί!

Με βάση τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η «Π», το αργότερο μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, η δημοτική ομάδα της μειοψηφίας του Δήμου, θα συνέλθει και θα επιλέξει -κατόπιν συζήτησης- τον επόμενο επικεφαλής της.

Δυτική Αχαΐα - Διαδοχή Νικολάου: Ή ο ένας ή ο άλλος... αλλά και μαζί!

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδοχή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τ. δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου, μετά από μία περίοδο φαινομενικής σιωπής, αφού οι έντονες συζητήσεις στο παρασκήνιο, για το πρόσωπο που τελικά θ’ αναλάβει την ηγεσία της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», δεν σταμάτησαν ποτέ.

Με βάση τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η «Π», το αργότερο μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, η δημοτική ομάδα της μειοψηφίας του Δήμου, θα συνέλθει και θα επιλέξει -κατόπιν συζήτησης- τον επόμενο επικεφαλής της.

Αυτός, οριστικά πια και αμετάκλητα, θα είναι ένας εκ των δύο δημοτικών συμβούλων, Φίλιππα Λιάκο και Αλέκο Ορδίτη, οι οποίοι φαίνεται να συγκεντρώνουν μαζί, το 80% περίπου των μελών της παράταξης.

Η κατεύθυνση, πλέον, για τη διαδοχή είναι -όπως λέγεται- «ή ο ένας ή άλλος και προχωράμε μαζί».

Αυτό όμως εμπεριέχει και μία «περίεργη» παράμετρο, που αφορά στους δύο -κατά τ’ άλλα αντιπάλους- αφού φαίνεται να τα ‘χουν βρει και πιο συγκεκριμένα να’ χουν συμφωνήσει και αποδεχθεί αμφότεροι πως θα τηρήσουν την ίδια δεκτική στάση, όποιος απ’ αυτούς επιλεγεί εκ μέρους της πλειοψηφίας των μελών της ομάδας και θα την οδηγήσει, από δω και πέρα, ενώ θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023.

Η περίπτωση μιας ενδιάμεσης λύσης, με άλλον τρίτο διεκδικητή της αρχηγίας, θα πρέπει να αποκλειστεί, καθότι παλιότεροι ενδιαφερόμενοι -όπως Νίκος Ασκούνης, Ηλίας Οικονομόπουλος, Θανάσης Ραυτακόπουλος και Σάκης Μαυρόγιαννης- δεν επιμένουν και ακολουθούν τη συλλογική γραμμή.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ