«Εφαγαν» άκυρο οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής
Είχαν εκφράσει την επιθυμία να συναντηθούν και να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας
Ακυρο «έφαγαν» οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής την περασμένη Παρασκευή, όταν ζήτησαν να παρευρεθεί αντιπροσωπία τους στην προπόνηση της ομάδας προκειμένου να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές πριν από το παιχνίδι με τη Θύελλα Πατρών.
Αρχικά, ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Δημήτρης Αργυρόπουλος, πήρε το «οκέι» από τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Κωνσταντινίδη, όμως την επόμενη ημέρα τον ειδοποίησε ότι δεν ισχύει η συνάντηση και ότι εκείνη την ώρα θα μιλήσουν στους παίκτες οι άνθρωποι της διοίκησης.
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό. Εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν να βοηθήσουμε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και να δηλώσουμε την στήριξή μας. Προφανώς, κάποιος ή κάποιοι δεν το ήθελαν και δεν ξέρω γιατί.
Ισως είχε σχέση με τη συνάντηση που κάναμε προ μηνών με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής και τον Γιώργο Μίρτσο, όταν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από συγκεκριμένο επιχειρηματία για να αναλάβει το μάνατζμεντ», δήλωσε ο Αργυρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Οι δύο θάβουν καλύτερα» του ΣΚΑΪ Πάτρας, διαπιστώντας τον θόρυβο που έγινε στα social.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Ζώδια 26/7: Καρμικό μαρτύριο 18 μηνών φτάνει στο τέλος!
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Οι Εθελοντές Σαμαρείτες στον «Γλάρο του Τσέχωφ» στο αρχαιολογικό χώρο του Ρίου ΦΩΤΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Στο Γιαννισκάρι άνθισαν τα κρινάκια της άμμου ΦΩΤ0
