Πάτρα: Εντοπίστηκε η 16χρονη που το έσκασε από ίδρυμα
Είναι η τρίτη φορά που η 16χρονη, φεύγει από το Ίδρυμα με πηγές να αναφέρουν στο pelop.gr, πως πρόκειται για «ένα σκληρό παιδί».
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 16χρονης τρόφιμου του Ιδρύματος Θηλέων Πάτρας, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν δεν επέστρεψε από την απογευματινή έξοδο.
Ανήλικη το έσκασε από ίδρυμα στην Πάτρα – Έρευνες από την ΕΛΑΣ – ΕΔΕ για την υπόθεση
Η 16χρονη σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, εντοπίστηκε στον καταυλισμό των Ρομά στο Χάραδρο, από αστυνομικές δυνάμεις. Είναι καλά στην υγεία της και αναμένεται σε λίγα λεπτά να παραληφθή από υπεύθυνο της δομής.
Είναι η τρίτη φορά που η 16χρονη, φεύγει από το Ίδρυμα με πηγές να αναφέρουν στο pelop.gr, πως πρόκειται για “ένα σκληρό παιδί”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αιμοδοσία: Κάθε πότε μπορούμε να δίνουμε αίμα στην Ελλάδα – Προϋποθέσεις, αναβολές και τι να κάνετε πριν και μετά
Ζώδια σήμερα 29/10: Επικοινωνία, δράση και εκρηκτική ενέργεια!
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
13ο JobReady by DYPA: Δωρεάν εργαστήρια επαγγελματικής προετοιμασίας στις 14 Νοεμβρίου
Στεφάνια σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα από τη Δημοτική Οργάνωση Πάτρας
